ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпаття прилетів лідер СПУ Олександр Мороз

    19 апреля 2024 пятница
    42 переглядів

    О 10.35 в обласний центр Закарпаття прилетів лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз. У міжнародному аеропорту "Ужгород" О.Мороза зустрічали керівництво Закарпатської обласної організації СПУ на чолі з першим секретарем Олексієм Пристаєю, голова Закарпатської територіальної організації УСВА Сергій Слободянюк, інші поважні особи. Особливо тепло О.Мороз привітався з колишнім спікером парламенту Словацької Республіки Йозефом Мігашем, екс-головою словацької партії "SMER", що, як і СПУ, входить до Соціалістичного інтернаціоналу і з якою українських соціалістів пов’язують дружні зв’язки.
    Із вдячністю прийнявши та скуштувавши хліб-сіль із рук чарівних дівчат, Олександр Мороз разом із супроводжуючими завітав до обласного "білого дому", де мав коротку зустріч із головою Закарпатської облдержадміністрації Олегом Гаваші та головою Закарпатської обласної ради Миколою Андрусем.

    Потім голова Соціалістичної партії України прибув у приміщення Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру, на вході до якого його вітав численний натовп його прихильників. У ці хвилини О.Мороз бере участь у у звітно-виборній конференції Закарпатської обласної організації Соціалістичної партії України (голова — Олексій Пристая), на яку з’їхалися делегати від міськрайонних організацій СПУ з усієї області. На конференції обговорюються

    питання організаційної розбудови СПУ у містах і районах краю, активізації роботи фракцій СПУ у місцевих радах усіх рівнів (в т.ч. найпотужнішої — в обласній раді), поглиблення співпраці з громадськими організаціями, перш за все зі своїм союзником на виборах 2006 року — Української Спілки ветеранів Афганістану (голова Сергій Червонописький).

    Окрім Ужгорода, лідер СПУ відвідає також міста Мукачево та Сваляву, де зустрінеться з активом місцевих партійних організацій СПУ. О.Мороз відвідає також мукачівського єпископа Агапіта на його запрошення.

    Заплановані також виступи голови СПУ Олександра Мороза у прямому ефірі на двох регіональних телеканалах — "М-Студіо" та "Тиса-1" (Закарпатська облдержтелерадіокомпанія).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору