ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міністр Балога кинув своїх вчорашніх патронів

    25 апреля 2024 четверг
    29 переглядів

    Один з лідерів СДПУ(о) Нестор Шуфрич вважає вимоги Ужгородської організації "Народного Союзу Наша Україна" схваленими кимось з вищого керівництва НСНУ. Про це говориться в коментарі Шуфрича з приводу з'їзду "Нашої України", розповсюдженому сьогодні прес-службою депутата. "Я з цікавістю спостерігаю за процесами, що проходять у партіях, де керівні місця займають колишні об'єднані соціал-демократи", - відзначає Шуфрич. "Я думаю, що тепер нашоукраїнці розуміють, чому ми у свій час позбулися від Зінченка, Порошенка і Балоги", - говориться в коментарі.

    Відзначивши, що "про першого і другого говорити вже просто навіть не модно", Шуфрич висловив думку, що у виступі Ужгородської організації на з'їзді НСНУ "дуже чітко простежується почерк Віктора Балоги, який починає рятуватися від своїх учорашніх патронів".

    "Ситуація до болю знайома, тільки якщо у випадку з об'єднаними соціал-демократами Балозі не вдалося усунути від керівництва партії тих, хто його залучив і в партію, і, у свій час, на посаду закарпатського губернатора, і він був вигнаний з СДПУ(о), то в партії НСНУ, судячи з усього, у нього це дуже добре виходить", - вважає Шуфрич.

    "Знаючи боягузливий характер Балоги, він ніколи б не дав команду на такі дії (висловити недовіру ряду членів партії),якби не хотів особливо "підмазатися" до кого з вищого керівництва НСНУ і не одержав би на ці дії "добро", - відзначив депутат, повідомляє "УНІАН".

    Як відомо, Віктор Балога з 1999 по 2001 очолював Закарпатську облдержадміністрацію. З вересня 2005 року очолює міністерство надзвичайних ситуацій.

    ***

    У той же час сам Балога спростував обвинувачення в спробах розколу партії. "Я відкидаю це. Мені просто неприємно про це чути", - сказав він в інтерв'ю журналістам у суботу, повідомляє "Ліга".
    Мукачевская "Барва" выдавливает из местного руководства НСНУ нормальных людей
    Министру Балоге пришлось по душе деление журналистов на «хвойд» и «повiй»
    Головні люстратори кадрів на Закарпатті знову разом. Що очікувати від них краянам завтра?
    Новим губернатором Закарпаття стала "тінь" Балоги

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А кого Балога не кидав!?! Підскажіть!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Архіваріусе, не лижи дві гузиці одночасно - есдеківску і слободянюківську.Визначся...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ти сам яку гузицю лижишь? Балогівську?