ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська зірка Голлівуду збирається "запалити" Білорусь

    28 марта 2024 четверг
    45 переглядів

    У неділю в Ужгороді виступала юна закарпатської співачка з Виноградова Ірина Ярина. У вісімнадцятирічної "зірочки" в житті вже було багато концертів, фестивалів-конкурсів, як-от у Голлівуді минулого року, звідки вона приїхала з перемогою. Ужгородський концерт, з великим хвилюванням зізнавалася сама співачка на прес-конференції, для неї став особливим. Бо перед тутешньою публікою вона постала в в новому амплуа. А минулого тижня Ірина відпрацювала тригодинну програму у рідному Виноградові.Як сказав народний артист Білорусі, виконавець ансамблю "Вераси" Олександр Тіхонович, Ірина дуже працьовита, обдарована й перспективна співачка. Головне у наш час — не згубити цей талант, а навпаки, розвивати. Та все, на жаль, впирається у фінанси... Олександр Тіхонович побажав Ірині перед кожним виступом... хвилювання, бо без нього, каже, артист — не артист.

    Що ж до всього іншого, то Ірина вже заручилася підтримкою таких гігантів української естради, як поет Юрій Рибчинський та композитор Микола Мозговий. Вони теж приїхали на концерт Ірини Ярини. Оскільки у пісні повинні бути два крила: текст і музика, то у нашої співачки, завдяки Рибчинському та Мозговому, вони вже є. У свою чергу, Юрій Рибчинський теж високо оцінив талант і голос закарпатки, відзначивши, що в Ірини попереду велике майбутнє, її успіх, вважає, залежить від репертуару, а від останнього — і популярність.

    На прес-конференції згадали і про новий диск, який нещодавно випустила Ірина Ярина під назвою “Минає день, минає ніч". До речі, однойменна пісня, слова якої написав Юрій Рибчинський, а музику — Микола Мозговий, — про саму Ірину.

    Нині молода закарпатська співачка збирається у Білорусь, де, як переможець світового чемпіонату виконавських мистецтв у Голлівуді, візьме участь у тамтешньому проекті 'Зірковий диліжанс", що стосується безпосередньо самого концерту в Ужгороді, то Ірина проспівала всі пісні зі свого старого репертуару і представила нові, які дуже сподобалися публіці, і котрі засвідчили, що її пісня буде жити довго і звучати дзвінко.

    Маріанна ШУТКО.
    Закарпатская звезда Голливуда
    Закарпаття: Співачка Ірина Ярина з Виноградова популяризує "українськість"
    Виноградівка Ярина Ірина — лауреат пісенного фестивалю "На хвилях Світязя"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору