ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Балога йде стопами Ратушняка, розмахуючи кулаками та хапаючи однопартійця Одайника за краватку

    25 апреля 2024 четверг
    44 переглядів

    Стали відомі деякі подробиці недавніх неабияких подій, ініціатором яких став міністр з надзвичайних ситуацій, екс-губернатор Закарпатської області В.Балога. Напередодні з'їзду НСНУ відбулася "нашеукраинская" партійна конференція Закарпатської області , на яку в одному літаку з Києва в Ужгород летіли головний "надзвичайник" Балога і партійний куратор по Закарпаттю Одайник.

    Як стало відомо з надійних джерел "Молодіжній правді", Балога, мабуть, чимало "хряпнув" щоб перебороти страх висоти, усіма способами намагався довести "сопартійцю" Одайнику, хто в Закарпатті хазяїн.

    Способи були досить таки брутальними й одними матюками не обмежилися. Очевидці розповідають, що міністр хапав колегу по партії за краватку і норовив помахати кулаками.

    Стало також відомо, що Одайник доклав про те, що трапилося, політраді НСНУ. Політрада поки ніяк не реагує на те, що сталося.
    Закарпаття шоковане черговим проявом насилля недоторканого нардепа!
    SOS! В Ужгороді нардеп Ратушняк ганяється з бейсбольною бітою за перехожими!
    В Ужгороді народний депутат Сергій Ратушняк жорстоко побив директора стоматологічної клініки та його дружину
    Ужгородську громаду хвилює стан психічного здоров’я Сергія Ратушняка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Черговий есдеківський лохотрон."Як стало відомо з надійних джерел..." Вони і далі мають нас за бидло, вішаючи на вуха цю грубо сфабриковану лапшу...Доведеться їх навесні знову провчити.А з ними і Слободу, чий сайт постійно передруковує таке паскудство...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПОГОДЖУЮСЯ
    Черговий есдеківський лохотрон.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    До чого тут "есдеківський лохотрон"? Це ж інформація не цього сайту (читайте уважніше текст!), а "Молодіжної правди" (mpravda.com).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ось якщоб ує.ав тому хто це написав, ціни Балогі б не було!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Репатріанту: а думаєш Молодіжна правда чия?
    І взагалі про Молодіжну правду і її "надійні джерела" я перший раз чую... якась пародія на укрправду. Шановні автори, ви самі з свїх "геніальних" статтей не смієтеся?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балога гівнюк той ще. Бидло воно і є бидло.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У Балоги є дві точки зору на події - його й не правильна... "Якийсь "київський" посмів повчати - і кого, барвокороля!
    Ющенко і "К" ще з усією "пролетарською любов"ю" відчують, що таке Віктор Балога на Закарпатті. Для нього мета ( стати власником Закарпаття) виправдовує засоби. Позавчора це були СДПУ(о), вчора - "Наша Україна". Сьогодні ще Ющенко. Але вже не "НСНУ", бо там Порошенко, який також облизується на Закарпаття. А завтра Балога пошле під три чорти усіх "сьогоднішніх", якщо вони хоч якось захочуть "грати" на Закарпатті самостійно... Нащадок галицьких Ігор Кріль, та представник черніговських - Анатолій Колібаба (найсильніші постаті в команді Балоги!) з величезним задоволенням вставлять самозакоханому Порошенку, щоб зрозумів нарешті: Закарпаття то не Вінничина. А буде смикатися ... Грошей у закарпатських доста, аби Дід Мороз прислав Петі "пластиковий" подарунок

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це написав першим "обком", який регулярно друкує журналістів Рати. Так що СДПУ(о) не при ділах.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та яка хрен різниця? Інтереси Рати зараз дуже міцно переплелися з есдеківськими: з’їсти Балогу. Не випадково РАтушняк особисто першим привітав Різака на виході з СІЗО, про що писав сказав сам Різак в своєму інтерв’ю.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Причому тут есдеки, якщо Балога відморожений бандюга і бидло. Це вся область знає

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    zero ти з Місяця впав. Якщо Балога бандюга, то Рата святий.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балога такий, який він є. Як бізнесмен він діє абсолютно адекватно - є загроза від Ратушняка - "мочитиме" його. З"явиться хтось потужний інший - теж зустріне "належним" чином. Інша српава, що він часом веде себе, як відвертий бандит... Каже, що любить Ющенка, а того й не розуміє, як того Президента дискредитує. До речі: щось не чути Вітюшу, як Міністра. Хтось про нього чув у цій новій іпостасі?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Все це чистої води вигадка-- видно зі стилю написання і "джерел".Сайту "Молодіжна правда" дотепер не існувало. Це щось,створене під вибори.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Поц,різниця між Ратою і Балогою в тому, що перший прямолінійний, а другий кулаками не махає. Для кулаків у нього є досить мукачівських биків. Він просто пройшовся по трупах і вже давно зробив із Закарпаття своє приватне бандитське князівство. Я Ющ йому допоміг. Так що, відпочивайте балогівські кріпаки і нехай він зі своєю НСНУ вас далі лохами розводить

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Перший не прямолінійний, а вузьколобий.Балога відрізняється від Рати тим,що нормально ставиться до людей, не тримає їх за бидло,а тому має постійну команду і постійний успіх в політиці.А Рата постійно мріє покерувати областю,але з відомих причин ніколи цього не отримає.Вже й Литвин зрозумів,що робити ставку на клоунів - не варто.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кент, твої дитячо-наївні уявлення про Балогу це результат передозування Старим Замком і М-Студіо. Наслухався лабуди ще й пишеш ніби щось знаєш. Поспілкуйся з людьми які мали "щастя" пересікатися з Балоганом у бізнесі, тоді щось зрозумієш...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Усі, хто хоч щось досяг у своєму житті знають,що український бізнес це джунглі де виживає сильніший.Балога тепер переграв і здолав Ратушняка. Рата теж не тупоголовий, але й доста примітивний для того, щоб бути сьогодні навіть лідером Закарпаття, а тим більше його "власником". Балога "зірок з неба не хватає" проте, це хитра й підступна натура. Знаючи місний, закарпатський менталітет (аби самому було добре, а там хоч трава не рости) Балога поставив на Ющенка і виграв. Тепер він кровно зацікавлений аби Ющенко, принаймні на цю його каденцію, був живий, здоровий, сильний і успішний президент. Ющенко також зацікавлений, щоб і в центрі було кому його прикрити зі спини "де вже тисяча ножів" (тому Балога й міністр), і на місці в Закарпатті(тому Гаваші губернатор, а Кріль начальник виборчого штабу НСНУ). Усі ці "фіглі" з їх представниками в Батьківщині - "політичні яйця - в різні кошики". Після того, коли Юлю опустили, усе встало на свої місця. Інша справа, наскільки місцеві політичні гравці самостійні на Закарпатті. Як не крути, а їм усім, що також мають якийсь свій бізнес, прийдеться якось миритися з Балогою. У тому числі й Ратушняку, й Каменяшу та й іншим.Інакше їм прийдеться вибирати - або Балога з Ющенком, або Порошенко, Мартиненко з Третяковим ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балога вже раз пробував найти контакти з Ратою: що с того вийшло, знають всі. Рата патологічно неспроможний працювати в команді, бо свято вірить, що він найрозумніший, до того ж не знає інших інтересів,крім інтересів своєї кишені. Результат відповідний: Балога вже двічі був губернатором і став міністром, а Рата все ще вариться у своєму власному лайні і ляпається ним довкола.Коли вся фракція Народної партії голосувала вдруге за Єханурова на посаду прем’єра, Рата,зрозуміло, був проти.Зрозуміло, що після того Литвин задумався, чи варто робити ставку на цього клоуна, який керується тільки власними шизоїдними настроями. А тому не доводиться сумніватися,що Литвин і справді міг зробити все для того,щоби Рата не став губернатором після того, як Балогу призначили міністром.Хоча в Києві і справді кажуть,що Рата оббивав пороги.Поставити його на цей період покерувати областю,для Литвина означало б втратити і той мізерний процент підтримки НПУ,що зараз є на Закарпатті.