ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська прокуратура звільнила В.Паульо під грошову заставу

    24 апреля 2024 среда
    160 переглядів

    У четвер, 17 листопада, прокуратура Закарпатської області звільнила Володимира Паульо, більш відомого в кримінальних колах за прізвиськом Чалий, під грошову заставу в 150 тис. грн.
    Як сказано в постанові про затвердження обвинувального висновку, підписаного заступником прокурора області Іваном Міцодою, основною підставою для ув’язнення обвинуваченого було те, що, перебуваючи на волі, він міг ухилятися від слідства й перешкоджати встановленню істини в кримінальній справі. На даний час досудове слідство завершене, справу передано до суду.

    Згідно з висновком комісійної судово-медичної експертизи, у В.Паульо виявлено хронічні захворювання, які потребують тривалого лікування в стаціонарних умовах. Обвинувачений має постійне місце проживання й роботи, на утриманні — двоє неповнолітніх дітей, у ході розслідування давав послідовні правдиві покази й сприяв розкриттю ряду злочинів. Характеризується позитивно, є депутатом Мукачівської районної ради. При розслідуванні кримінальної справи до прокуратури надійшов цілий ряд звернень від громади Мукачівського району — ветеранів війни, лікарів, колективів шкіл та церковних громад — із проханням про звільнення В.Паульо.

    Тож у прокуратури тепер є всі підстави для задоволення таких клопотань та звільнення В.Паульо під грошову заставу. Заставу в розмірі 150 тис. грн. внесла дружина В.Паульо, після чого обвинуваченого з СІЗО звільнили.

    Після затримання В.Паульо в листопаді минулого року йому інкримінували близько тридцяти звинувачень, серед яких бандитизм, терористичний акт, масові заворушення і т. ін.

    У серпні цього року справа В.Паульо вже розглядалася в Апеляційному суді Закарпатської області, однак після того, як підсудний заявив, що лише виконував накази Івана Різака, кримінальну справу направили на дорозслідування.

    Події в Ужгороді — випадковість чи міліцейський „бєзпрєдєл”?
    Иван Ризак: «В справедливом суде мое дело развалится по частям»
    Тамара Прошкуратова: Заяви екс-президента ФК "Закарпаття" під час судового засідання про те, що злочинні накази йому віддавав екс-губернатор Різак, — це виключно результати "роботи" представників правоохоронних органів із В.Паульом

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Яскраве підтвердження замовного характеру і фальсифікації кримінальних справ закарпатськими правоохоронцями. Доки Чалий не дав потрібних прокуратурі показів проти Різака він був "бандитом і терористом", якому прокуратура ще влітку просила довічне увязнення. А зараз він виходить людина з "позитивними характеристиками". Одним словом продажні правоохоронці здали себе з потрохами. Після цього бенцам і рахівським залишилось лише чесно визнати, що всі інші справи такі як по "Авангарду", по Сваляві чи по мукачівських виборах --повна туфта і політична заказуха.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Невже не зрозуміло, що продажні службовці зроблять все аби отримати посаду и готові можновладцям лизати з ранку до вечора, при цьому втопивши вчорашніх друзів і не переймаючись цим.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чалий за будь яких обставин залишиться "чалим". Інша справа, що усі ті "гастролі" по стадіону він не сам придумав. Проте замовники, як і в цілому по фальсифікаціях не тут, у Закарпатті, а в столиці. Та й "помаранчеві" в купі з "соціалістом" Луценком, не менш паскудили на тих виборах. Просто ошарашена, а відтак і отупіла від незвичного супротиву тодішня влада, не змогла розпорядитися наявною інформацією по фальсифікації помаранчевих. Той, хто сумнівається мають знати: і Балога, і Колібаба, і Гаваші з Поповичами та Чизмарями - усі вони прилежні учні минулого режиму. Чи вже забули, як Балога з Ковбаском та Різаком давали по 102 % на референдумі у 2000-му? В квітні, коли половина закарпатців уже були на заробітках! А через два тижні Балога, Приходько, Колібаба, Лінтур та іже з ними (всьго 26-ть!) повиходили та "призупинили" своє членство в СДПУ(О), НДП, АПУ... Тепер ті "департизатори" активні бійці "помаранчевих"... Комедія та й годі! Один раз таки "взули" нарід. Так йому й треба. Але весною буде тяжке похмілля. Колібаба боїться "реваншу олінахів"... А хіба не він виводив цих завскладів у люди?Хіба не він плескав у долоні на зустрічах з Порощенком, тоді ще чи то есдеком чи то соціалістом, у 98-му? Заварили "кашку", дітваки? Тепер сьорбайте! Поки не пронесе... А пронесе, "бо процес пішов". Надере вам задницю Янукович. Ох надере!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Янукович надере задницю хіба шо жоні.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У сюй держави бандитизм то не велика біда. Чим гуршый Чалий од Медведчука, вадь Кучми?
    Даёш свободу и велики пензіи бандюкам! Докі наруд спить... Азія, Украина... Не буде у нас порядку, докідь не вернеме са в Європу, братя Русины!