ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чопська "BAMBULA-BEE" заспівала оду "Самогону"

    25 апреля 2024 четверг
    47 переглядів

    Десятий фестиваль "Рокотека" — виключно важкої музики — відбувався під гаслом “Гаряча десятка” і зібрав 10 рок-ватаг зі Львова, Івано-Франківська, закарпатського Чопа, Хмельницького. Команди “відривалися” на сцені, а під сценою - публіка у класичному рок-екіпіруванні: джинсах, олімпійках та кросівках. Дехто, дотримуючись давньої рок-традиції, зробив собі ірокез. Почали тусовку десь по четвертій, але по-справжньому публіка розігрілась, коли надворі стемніло. Спершу усім відверто заважав верхній одяг, який ніде було діти, та згодом обабіч танцмайданчика утворились велетенські копиці лахів, на яких прилаштовувалися втомлені тусовщики, попиваючи пиво та смалячи цигарки.

    Самбірські SCREAMERS вшанували класичну поезію і представили важкий варіант Стусового “Як добре те, що смерті не боюся”. LOOZER (Львів) дуже прагнули Брітні Спірс, про що й повідомили зі сцени. BAMBULA-BEE (Чоп) заспівали оду “Самогону” та зіграли свою версію невмирущого весільного шляґера “Ти ж мене підманула”. Вів “Рокотеку” Роман Чайка - журналіст та музикант “Мертвого півня”. І до виступу групи з Чопа запропонували публіці відгадати, що означає закарпатське слово “крумплі”. Як виявилося, це звичайна бульба, і однойменна група на фестивалі знайшлася. Вона приїхала з Івано-Франківська. Втім, як не розпиналися на сцені гості “Рокотеки”, єдиною групою, що співала на біс, було львівське “Полинове поле”. Те, що це був найкращий гурт “Рокотеки”, підтвердило і таємне голосування публіки. (“Поле” заробило собі призовий концерт в одному з клубів міста). “Міс глядацьких симпатій” стала команда BAMBULA-BEE (Чоп), повідомляє "Високий замок".

    На всі тисячу відпрацювала свою програму львівська група “Анна”. А під кінець на сцену подали пекучий київський “БОРЩ”. Гаряченького дочекалися не всі, але тим, хто залишився, засмакувало. (Добиралися кияни до Львова з пригодами - в дорозі у них поламалася машина).
    Закарпатський гурт "NuTone" з Чопа їде на "Нівроку"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    О, сливовиця — то є файно!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Аби скуштувати добру закарпатську сливовицю, їдьте в Арданово!