ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський Рух відтепер під контролем Ратушняка?

    16 апреля 2024 вторник
    59 переглядів

    Екс-голова Закарпатської крайової організації НРУ Володимир Піпаш так прокоментував збори крайової організації партії, що відбулися в Ужгороді 20 листопада: «Ми оцінюємо, що все це шоу відбувалося за мукачівським сценарієм, щоб привести Рух під контроль Ратушняка». Як повідомив Володимира Піпаш ЗІКу, кияни привезли з собою охоронців зі Львова, які пустили до залу всіх, окрім самого Піпаша. «Майже 2,5 години зал вирував вигуками «Піпаша – в зал», «Чучку геть», було блокування трибуни, і тільки після того, як мені нарешті дозволили зайти, гамір трохи стих», – розповів Володимир Піпаш.

    «Загалом з районів зареєстрували близько 160-170 осіб. Однак виявилося, що 17-19 листопада Рух отримав ще 200 нових членів! Хто їх приймав – невідомо. Відомо лише, що це студенти, працівники «Деци», і навіть неповнолітні. Ще один нюанс. За нашою інформацією, новоприйняті рухівці-одноденки отримали по 50 грн. Цікаво, що зареєстровані вони у Перечинській та Березнянській організаціях, хоча голова останнього райосередку поняття не має, звідки вони взялися. Чучка, до речі, також зареєстрований у Перечинській організації. Це є нонсенс, що за два дні у двох райосередках з’явилося більше членів, ніж у 13 районах разом узятих», – заявив екс-голова Закарпатського Руху.

    «Саме голосування також відбувалося з порушеннями, – переконаний Володимир Піпаш. – Кандидатура Наталі Піпаш зібрала 125 голосів, Чучки – нібито 150. Однак, як вівся рахунок, незрозуміло. Хтось піднімав одну руку, хтось дві, тому все це виглядає вельми сумнівно».

    «Позитивом ситуації є лиш одне: оргкомітет нарешті виконав свої повноваження. Всі рішення Закарпатської облорганізації є чинними, рада є чинною», – наголосив Володимир Піпаш.

    Завтра відбудеться засідання обласного проводу, під час якого, прогнозує екс-голова руху, буде призначено дату позачергової конференції. Швидше за все, вона відбудеться вже після з’їзду Руху у Києві 27 листопада.

    Володимир Піпаш також повідомив, що наразі готуються кілька судових позовів і до Тарасюка, і до оргкомітету.
    Закарпатський НРУ вимагає припинити репресії проти себе
    Закарпаття шоковане черговим проявом насилля недоторканого нардепа!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чучка здаст РУХ так же как и мандат депутата, его Мукачевцы киданут как лоха.А Рата еще никого не привел ни к чему. Чучка забыл что именно Рата помешал ему стать мером.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це кінець справжнього РУХу на Закарпатті,адже одна група не дасть робити іншій, а вже розпочалася виборча кампанія.Справжні рухівці.Кидайте обидвох і йдіть в Українську Народну Партію.Там ви принесете користь.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    РУХа жаль! Що Чучка, що Піпаш — один чорт! Один наливає в "Деці", другий — напивається так, що ледь по стінці "Білого дому" повзає...