ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Колишнього працівника СБУ затоптує міліція!

    24 апреля 2024 среда
    37 переглядів

    Про це Василь Шімон звернувся 22 листопада до начальника УМВС у Закарпатті Ю.Рахівського.
    В чому ж суть проблеми?
    Слово В.Шімону:Про це Василь Шімон звернувся 22 листопада до начальника УМВС у Закарпатті Ю.Рахівського.

    В чому ж суть проблеми?

    Слово В.Шімону:

    — Увечері 12 липня цього року я разом із співмешканкою та її півторарічною дитиною під’їхав від кафе “Арсен” по вулиці Грушевського до будинку №25 по вулиці Заньковецької, де я тимчасово проживаю. Перед під’їздом, коли вийшли з машини, нас зупинили працівники міліції з вимогою показати документи. Я запропонував пройти в квартиру, де проживаю. Проте на їх сувору та наполегливу вимогу змушений був повернутися до автівки та пред’явити посвідчення офіцера запасу. Але цього виявилося замало. З мене почали вимагати водійські права, документи на автомашину тощо. Я сперечався з працівниками міліції, пояснюючи те, що дитині пора спати, а потім уже можна полемізувати хоч до ранку. Мене все одно не відпускали додому. Мало того — наказали сідати в міліцейську машину та слідувати у відділення міліції. Потім під’їхала машина ДАІ. Працівнику з неї я показав документи на автомашину та водійські права. Не маючи до мене жодних претензій, цей порядний чоловік, передавши мої документи працівникам патрульно-постової служби, поїхав. А далі мене силоміць посадили в міліцейську машину та доставили в Ужгородське міське відділення міліції. У камері попереднього затримання тримали до ранку. Вранці доставили як злочинця у великій машині (на оперативні заходи в міліції інколи немає бензину) в Ужгородський міськрайонний суд, звинувачуючи в непокорі. Суд виніс рішення закрити справу “за малозначимістю”, з винесенням мені усного попередження.

    Добре, якби цим усе й закінчилося.

    — Та після суду, — розповідає В.Сабадош, — на таксі під’їхав до місця стоянки своєї автомашини, і виявив, що там розбите скло, пропали документи, гроші та аудіоапаратура. На цьому ж таксі поїхав в “рідне” Ужгородське відділення міліції, де подав заяву та надав пояснення. Через кілька днів мене повідомили, що за фактом викрадення з автомашини порушена кримінальна справа. На сьогоднішній день дана КС не розкрита, хоча з мого боку та зі сторони кількох свідків усно та письмово подана також додаткова інформація.

    Якщо бути коротким, то потерпілим знайдений причетний до злочину, але на цей раз міліція не поспішає розбиратися з ним. Причепитися до будь-кого, як п’яному до телеграфного стовпа — будь ласка, а займатися своєю справжньою справою — вибачте.

    Не до цього, панове, нас кличуть ідеали Майдану. Їй-бо, що не до цього!



    Василь ТАНАСІЙЧУК.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору