ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Виноградово: Жорстоко побивши 77-річного пенсіонера, грабіжники забрали 2 ікони та 6 картин відомих закарпатських художників

    23 апреля 2024 вторник
    42 переглядів

    ...Жахлива картина постала перед очима 44-річного жителя закарпатського міста Виноградово, коли післяобідньої пори він зайшов у приміщення отчого дому. На підлозі вітальні, зі зв’язаними руками і заклеєним ротом, без видимих ознак життя лежало тіло його 77-річного батька.Викликані лікарі "швидкої", діагностувавши у пенсіонера закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, інші тілесні ушкодження, відразу ж доставили потерпілого у реанімацію.

    Як повідомили "UA-Reporter.com" у Центрі громадських зв’язків управління МВС України в Закарпатській області, судячи з даних, які вдалося зібрати працівникам слідчо-оперативної групи Виноградівської районної міліції, у період з 11.30 до 14.40 у помешкання, скориставшись незачиненими дверима, увійшло кілька невідомих осіб.

    Грабіжники, оглушивши та зв’язавши господаря, забрали з будинку 6 картин, автоами яких є відомі закарпатські художники Бокшай, Шолтес, Кашшай, Петкі, дві ікони й зникли.
    На ІршавщинІ викрадено полотно відомого закарпатського художника
    Що нового у справі пограбування будинку всесвітньовідомого закарпатського художника Адальберта Ерделі в Ужгороді?
    Невідомі злодії вбили вдову засновника Закарпатської школи живопису Ерделі(оновлено)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору