ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ветерани Афганістану закарпатської Тячівщини підтримають на виборах Соціалістичну партію

    25 апреля 2024 четверг
    50 переглядів

    Сьогодні у закарпатському райцентрі Тячеві відбулися збори воїнів-"афганців", членів Тячівської районної організації Українського Союзу ветеранів Афганістану (УСВА), які представляли всі населені пункти району. На зборах ветерани Афганістану визначались із своєю участю на наступних парламентських і місцевих виборах."Афганці" закарпатської Тячівщини одноголосно прийняли рішення підтримати Стратегічну угоду між УСВА та Соціалістичною партієї України (голова О.Мороз) та разом із Тячівською райорганізацією СПУ йти на вибори-2006.

    Виступаючі на зборах воїни-"афганці" відзначали активну та дієву позицію СПУ та її фракції у Верховній Раді стосовно захисту прав та інтересів учасників бойових дій України. Це і питання захисту пільг для ветеранів, і відстоювання прав солдат-інвалідів та членів сімей загиблих на достойну пенсію.

    На зборах також розглянуто питання будівництва пам’ятника хлопцям із Тячівщини, які загинули на Афганській війні. Це питання взяла під свій особистий контроль фракція СПУ у Тячівській районній раді.

    Присутній на зборах голова Закарпатської територіальної організації УСВА Сергій Слободянюк запевнив своїх бойових побратимів, що УСВА не залишиться осторонь спорудження у райцентрі пам’ятника на честь 11-ти загиблих тячівських хлопців.
    Закарпаття: (Анти)Народна партія Литвина-Ратушняка захопила офіс "афганців" у Тячівському районі!
    Голова УСВА С.Червонописький підтримує лідера СПУ О.Мороза

    Ужгород: Соціалісти Закарпаття переобрали Олексія Пристаю першим секретарем обкому СПУ
    У закарпатському Хусті відслужили молебень по загиблих в Афганістані

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору