ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Боржава піднялася на 80 см

    19 апреля 2024 пятница
    23 переглядів

    За останніми даними Закарпатського обласного центру з гідрометеорології на річках області відмічаються незначні підвищення рівнів води на 10-40 см, на одамбованих ділянках річок Боржава і Стара на 80 см. На річці Чорна Тиса спостерігаються забереги, тому Головне управління МНС України в Закарпатській області просить закарпатців бути обачними та дотримуватися правил поведінки на льоду. Протягом доби змін в гідрологічному режимі річок не очікується.Найбільше зростання рівнів води зафіксовано на водомірних постах Боржава-Шаланки і Стара-Зняцево (+ 78 см ), а найбільший спад на водомірному пості Тиса-Тячів (- 6 см ).



    Сьогодні ввечері, завтра вдень очікується хмарна з проясненням погода, часом сніг, місцями налипання мокрого снігу. На перевалах та на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 1 тепла до 4 морозу, вдень від 4 тепла до 1 морозу, в горах подекуди вночі 5-10, вдень 1-6 морозу.



    На автодорогах часом сніг, мокрий сніг, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу. На перевалах та на окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Видимість 2- 4 км , в снігу – 200- 500 м , повідомили з Центру громадських зв’язків Головного управління МНС України в Закарпатській області.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору