ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Правоохоронцям Тячівщини Юрій Луценко влаштував справжню "баню"…

    29 марта 2024 пятница
    54 переглядів

    Як уже повідомляв „UA-Reporter.com”, вчора на Закарпатті перебував міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Як ми й передбачали, міністр наніс візит у Тячівський район, де в його відомстві накопичилося чимало проблем. На території Тячівського району проживає майже 180 тисяч населення. Це найбільший район області. Зафіксовано, що третина скарг, пов’язаних з порушенням закону на Закарпатті, надходить саме з Тячівщини. Юрій Луценко акцентував увагу місцевих правоохоронців на проблемах регіону, серед яких незаконна вирубка лісу. На сьогодні зареєстровано 27 фактів таких порушень. Однак доводиться констатувати, що до сьогодні жоден з підпільних і легальних вирубувачів деревини не поніс покарання за незаконну діяльність. У районі працює 32 фірми, які спеціалізуються на вивезенні лісу за кордон, однак чіткого контролю за їх роботою так і не налагоджено. Окрім того, прикордонна географія району зумовлює посилену увагу правоохоронців до виявлення каналів проникнення на територію України наркотиків з метою розповсюдження як на території України, так і транзиту в інші держави.

    Під час наради з особовим складом Тячівського райвідділу міліції Юрій Луценко особливу увагу звертав на безпеці дорожнього руху., так як порівняно з минулим роком на автошляхах району значно зросла аварійність. Окрім того, не відповідає нормативним вимогам стан доріг, бажає кращого стан автотранспорту. Зважаючи на особливості гірського регіону, найменше нехтування тими вимогами призводить до загибелі людей.

    Тому міністр доручив керівництву регіональної міліції провести перевірки технічного стану автотранспорту та відповідності нормативним вимогам стану шляхового господарства. Водночас Ю.Луценко розпорядився негайно виділити для дільничних міліціонерів Тячівського району 5 автомобілів. За вказівкою міністра 11 грудня авто повинні бути в районі.
    В Ужгород неожиданно нагрянул Луценко
    Ужгород: Это и есть загадочный Город Двойников?
    Вчора Луценко таки відвідав Ужгород. Але після Івано-Франківська та Мукачева
    Луценко снимет с 16 нардепов неприкосновенность. Первый в очереди - Ратушняк

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии