ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородець Юрій Фогел — лауреат Всеукраїнського конкурсу успішних управлінців "Топ-менеджер України’2005"

    29 марта 2024 пятница
    25 переглядів

    Сьогодні Києві у конференц-залі Верховної Ради України відбулося засідання “круглого столу” на тему “Шляхи виконання Закону України “Про загальнодержавну програму реформування й розвитку житлово-комунального господарства України” — загалом 232 учасники, в т.ч. й керівники підприємств із регіонів. Закарпатську область представляли начальник обласного управління житлово-комунального господарства Олександр Карташов та головний адміністратор КП “Ужгородтеплокомуненерго” Юрій Фогел.

    У засіданні “круглого столу” також взяли участь голова Комітету ВР України з питань будівництва, транспорту, ЖКГ і зв’язку (який виступив організатором “круглого столу”) Валерій Пустовойтенко, міністр будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства України Павло Качур, голова Державного комітету з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко.

    Учасники “круглого столу” у Верховній Раді України обговорили основні проблемні питання, що гальмують виконання Закону України “Про загальнодержавну програму реформування й розвитку житлово-комунального господарства України”.

    По завершенні “круглого столу” були підведені підсумки Всеукраїнського етапу міжнародного проекту “Топ-менеджер України”, що його проводила Міжнародна асамблея ділових кіл, та відбулася урочиста церемонія нагородження успішних керівників підприємств України.

    Приємно, що у номінації “За нарощування обсягів виробництва” дипломом Всеукраїнського конкурсу успішних управлінців та пам’ятною медаллю “Топ-менеджер України—2005” нагороджений головний адміністратор КП “Ужгородтеплокомуненерго” Юрій Георгієвич Фогел. Нагороди йому вручив міністр будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства України Павло Качур.

    У зв’язку з цим варто зауважити, що ужгородець Юрій Фогел відзначений цими високими нагородами цілком заслужено. Судіть самі: в умовах постійного дефіциту обігових коштів та належного фінансування КП “Ужгородтеплокомуненерго” за кілька років керівництва ним Юрієм Фогелем вдалося вийти на виконання повної виробничої програми. Тоді як у багатьох містах і регіонах України гарячої води, не кажучи вже про тепло, немає навіть узимку, мешканці обласного центру Закарпаття завдяки “Ужгородтеплокомуненерго” ось уже кілька років поспіль мають гарячу воду взику, весною, влітку та осінню, тобто — круглий рік. Левова частка заслуги в цьому — керівника підприємства.

    “UA-Reporter.com” щиро вітає Юрія Георгієвича з високою відзнакою його праці й бажає йому та колективу, який він очолює, подальших успіхів у підвищенні комфортності умов проживання ужгородців.
    Юрій Фогел: Батареї просять тепла,
    або відверто про проблеми "Ужгородтеплокомуненерго"

    Юрія Фогела поновили на посаді директора "Ужгородтеплокомуненерго"
    Ужгород: Житлово-комунальне тупцювання на місці
    Гарячу воду ужгородці матимуть і влітку

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость