ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські соціалісти відстоюють міський дитсадок

    16 апреля 2024 вторник
    43 переглядів

    Ужгородські активісти Соціалістичної партії України (Закарпатська область) звернулися до Фонду держмайна України з проханням переглянути приватизацію дошкільного закладу відкритим акціонерним товариством “Закарпатбуд”. Як повідомляє прес-служба Закарпатського обкому СПУ, нещодавно ВАТ “Закарпатбуд” продало єдиний у міському мікрорайоні дитсадок (№30) ТОВ “Центр-СД-Маркет”, яке планує створити на його базі приватний дошкільний заклад. Через те, що не кожен буде здатен оплатити послуги новоствореного закладу, батьківський колектив звернувся за допомогою до громадської приймальні лідера Соцпартії О.Мороза.

    Керівник приймальні Ярослав Лазур, вивчивши нормативно-правові аспекти цього питання, дійшов висновку, що при приватизації дитсадка було допущено низку порушень. На прохання батьківського колективу дитсадка, підготовлено та направлено депутатське звернення за підписом членів парламентської фракції СПУ до Голови Фонду держмайна з клопотанням переглянути приватизацію дошкільного закладу відкритим акціонерним товариством “Закарпатбуд”.

    У 1993 році, не зважаючи на заборону приватизації об’єктів освіти, ВАТ “Закарпатбуд” приватизував дитсадок № 30. Тоді цільове використання будівлі було збережене, оскільки було здане в оренду міському відділу освіти, повідомляє прес-служба.

    Сам Бог велів...
    Фракція соціалістів в Ужгородській міській раді найактивніше допомагає людям
    Політичне дежавю, або Адмінресурс знову в дії?
    Соціалісти Ужгорода: "Нам спокій тільки сниться!"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору