ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Києві проходять з’їзди восьми партій і блоків

    24 апреля 2024 среда
    45 переглядів

    Сьогодні в Києві проходять 8 з'їздів партій і блоків, на яких будуть затверджені виборчі списки кандидатів у народні депутати на парламентських виборах 2006 року. Об 11.00 у Міжнародному центрі культури і мистецтв (м.Київ, вул. Інститутська, 1) розпочав роботу XII з'їзд Соціалістичної партії України Олександра Мороза, делегати якого затвердять виборчий список. Соціалістична партія іде на парламентські вибори 2006 року самостійно.

    Закарпаття презентує делегація обласної організації СПУ на чолі з Олексієм Пристаєю. У її складі також голова Закарпатської територіальної організації УСВА Сергій Слободянюк — у відповідності до Угоди між СПУ та УСВА про спільні дії на виборах’2006.



    З'їзд Народного блоку Литвина, якому в цей же день передуватиме з'їзд Народної партії, пройде в закритому режимі. Вранці напередодні з'їздів засідав політвиконком і політбюро Народної партії. В Народний блок Литвина, крім Народної партії, входять також Всеукраїнське об'єднання лівих "Справедливість" і Українська селянська демократична партія, передає «Інтерфакс-Україна».

    Крім того, цього дня відбудуться з'їзди "Виборчого блоку "Євгеній Марчук - "Єдність", а також блоку "Влада народу", в який входять Партія захисту пенсіонерів і Всеукраїнська партія духовності і патріотизму.

    Зберуться на з'їзди також делегати Ліберальної партії (лідер - П.Циганко), партії "Народна влада" (лідер - Владимир Нечипорук) і партії "Вперед, Україно" (лідер - Віктор Мусіяка).

    Крім того, у Києві проходить міжпартійний з'їзд партії "Інформаційна Україна" (лідер - А.Колодюк) і Трудової партії (лідер - М.Сирота), у ході якого буде остаточно оформлений блок і затверджено його назву.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Неужели Слободянюк не понимает, чем больше он высвечивается рядом с Морозом, тем меньше голосов имеют социалисты и в результате "пролетит" и Слободянюк. Видно, если бог ума не дал...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Федору. Та кулько можна весь час гнати на тотого Слободянюка. І такий він, і сякий... Чоловік за своїх афганців думає, а на нього вже бочку котять. Забулись те чи шо, що будучи нардепом він був саме у фракції Мороза, а чи цього не знали?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Фёдору "Собака лает, а караван идёт" - говорят на Востоке.Слободянюк сегодня Морозу нужен больше, чем Мороз Слобоняку. И тот, кто этого не понимает, тот политически убогий.Слободянюк достаточно самостоятельный человек чтобы играться. Он ещё удивит наше "электоральное поле"...