ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Куди подіти ветеранів війни та праці?

    19 апреля 2024 пятница
    30 переглядів

    Ветерани війни та праці в нас, на жаль, є незахищеними перед різними примхами керівництва усіх рівнів. Це ні для кого не секрет. Цього разу в Ужгороді під загрозою опинився медико-санітарний батальйон, місце, де багато ветеранів мають можливість отримати таку необхідну їм допомогу. Медсанбат на вулиці Гренджі-Донського в обласному центрі Закарпаття обслуговує переважно ветеранів війни, і останнім часом, як і більшість подібних установ міста, потребує нагального капітального ремонту. Де взяти гроші, якщо їх обмаль на саме меличне обслуговування хворих? Водночас, подібного приміщення потребують і інваліди та учасники бойових дій.

    Звернення Ради ветеранів війни та праці з приводу цієї критичної ситуації до фракції Соціалістичної партії України в Ужгородській міській раді змусило депутатів фракції С.Слободянюка та С.Олексіюка негайно скласти депутатський запит у мерію міста з цілим рядом прохань та пропозицій щодо покращення умов лікування наших з вами дідусів та бабусь. Депутати просять міську раду звернутися до Міноборони та Фонду держмайна України, комісії з питань майна та приватизаціх обласної ради з проханням про передачу приміщень медсанбату на баланс Ужгородської міської ради для облаштування там шпиталю для інвалідів та ветеранів війни і праці, учасників бойових дій. А також доручити міським управлінням майнової політики, соціального захисту та відділу охорони здоров’я міськради за участі Ради ветеранів розробити конкретні пропозиції щодо створення шпиталю для інвалідів та ветеранів праці та подати їх на розгляд наступної сесії Ужгородської міської ради.

    Що ж стосується власне медико-санітарного батальйону, то депутати просять передати його на баланс Закарпатської обласної ради та виділити для цієї установи незадіяні приміщення обласного кардіологічного диспансеру, залишивши при цьому за медсанбатом і приміщення на вулиці Гренджі-Донського.
    У ветеранів війни м.Ужгород з’явилася надія на сучасний шпиталь і відповідне медичне обслуговування

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору