ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Цьогоріч Мукачівський прикордонний загін затримав контрабандних товарів на 2,7 млн.грн.

    18 апреля 2024 четверг
    44 переглядів

    Сьогодні на Закарпатті за участю першого заступника начальника Західного регіонального управління генерал-майора Андрія Кучеренка в управлінні Мукачівського прикордонного загону підведено підсумки оперативно-службової діяльності загону за 2005 рік.

    Перший заступник начальника Західного регіонального управління генерал-майор Андрій Кучеренко нагороджує грамотою начальника ВідПК
    Перший заступник начальника Західного регіонального управління генерал-майор Андрій Кучеренко нагороджує грамотою начальника ВідПК "Дякове" капітана Георгія Імедашвілі.

    Як повідомив "UA-Reporter.com" прес-секретар Мукачівського прикордонного загону капітан Едуард Стеблюк, у ході наради було підбито основні досягнення та недоліки загону у оперативно-розшуковій діяльності, тиловому та технічному забезпеченню та в цілому у організації та здійсненні прикордонної служби. Констатовано, що поставлені завдання перед ним завдання, визначені на 2005 рік, загін виконав.

    Так, протягом 2005 року підрозділами Мукачівського прикордонного загону (а це ділянка Завід селища Горонглаб Берегівського району до с.Богдан Рахівського району Закарпаття) на державному кордоні з Угорщиною та Рунунією було виявлено та затримано — контрабандних товарів на суму 2,7 млн. гривень; наркотичних речовин — 16 кг; боєприпасів — 206 шт.; зброї — 26 одиниць; авто з підробленими домументами — 32 шт.; до адмінвідповідальності притягнуто – 1071 чоловіка.

    У пункті тимчасового тримання незаконних мігрантів “Павшино“ протягом року утримувалось майже 2300 осіб, переважну більшість з яких складають громадяни Індії, Китаю та Пакистану.

    Наприкінці наради першим заступником начальника Західного регіонального управління генерал-майором Андріем Кучеренком за якісне виконання своїх службових обо’язків та досягнення кращих результатів в охороні Державного кордону в 2005 році кращих прикордонників Мукачівського загону нагороджено годинниками з прикордонною символікою, нагрудними знаками “Відмінний прикордонник” та почесними грамотами. Кращою з прикордонних комендатур було визнано комендатуру “Виноградів“, кращим КПП — КПП “Дякове“, прикордонною заставою — заставу “Велика Паладь“.
    Новий міжнародний перехід запрацював на українсько-словацькому кордоні
    Пістолет у закарпатського прапорщика відібрав ...п’яний!
    У вантажівці на українсько-словацькому кордоні знайшли сховок із цигарками на суму близько 11,5 тисяч гривень
    На митному посту "Тиса" — НАДЗВИЧАЙНИЙ СТАН! Шукають валізу з вибухівкою!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору