ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Генпрокуратура України "наїжджає" на дітей Різака і Шуфрича, щоб посадити батьків?!?

    25 апреля 2024 четверг
    60 переглядів

    У розповсюдженій сьогодні заяві передвиборного блоку "Не так!", підписаній головами партій, що входять до його складу, йдеться про тиск з боку Генпрокуратури на колишнього начальника Закарпатської міліції Віктора Русина з метою одержання свідчень проти Нестора Шуфрича та Івана Різака.

    Віктор Русин, заарештований 28 вересня 2005 року "по грубо сфабрикованій справі", до цього часу утримується в слідчому ізоляторі, зазначає блок "Не так!". У заяві говориться, що Русин недавно переніс дві операції і є висновок судмедекспертів про те, що його знаходження в умовах слідчого ізолятора вкрай небажане. Крім того, йому необхідна операція на хребті.

    "Ще один обурливий факт — родина Віктора Русина, у якій виховуються троє неповнолітніх дітей, перебуває в умовах постійного пресингу з метою вплинути на його моральний стан", - заявляє блок.

    "Немає сумніву, що керівництво Генпрокуратури й МВС несуть повну відповідальність за новий виток політичних репресій у Закарпатті", - говориться у заяві.

    "Від імені "Опозиційного блоку Не так!" ми вимагаємо негайно припинити міліцейсько-прокурорське свавілля і заявляємо рішучий протест із приводу ескалації "полювання на відьом" в Україні, - говориться в заяві.
    В Ужгороді затримали колишнього заступника начальника Управління МВС Василя Варцаби
    Справу Різака Івано-Франківський апеляційний суд розгляне через місяць
    Івана Різака посадили за те, що він відмовився піти з політики?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та ці хлопці ще не сидять?Тому то і маємо те що маємо.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ДАЙТЕ ПОКУЙ! КІДЬ НАЇХАЛИ НА ДІТВАКА РУСИНА, ДО ЧОГО ТУТ ДІТИ ШУФРИЧА І РІЗАКА!!!!!!!!! СЛОБОДЯНЮК, ПЕРЕСТАНЬ ЗАКАЗУВАТИ ХЕРНЮ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шо ж це сигинятко не робило собі операції раніше!? мабуть гроші дозбирував!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Dfgefg: Читаєш, а не вчитуєшся! Пройдись по зсилці "Українська правда", там точно те ж саме. Що, Слободянюк і Києвом заправляє?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мєстний: Прочитав статтю на Правді. Ну і шо????? Генпрокуратура України "наїжджає" на дітей Різака і Шуфрича, щоб посадити батьків?!?
    ДЕ ТАМ НАПИСАНО, ЩО ГЕНПРОКУРАТУРА НАЇЖДЖАЄ НА ДІТЕЙ РІЗАКА І ШУФРИЧА???!!! ТАМ ЖЕ ЛИШ ЗА РУСИНА СКАЗАНО!!!! ДОСТА БРЕХАТИ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Судячи з більшості коментарів, тупорила ментальність шарикових-швондерів це основна рушійна сила помаранчевої "революції". Для того аби люди жили краще і країна розвивалась не обовязково треба зажати по тюрмах стару владу, а обрати кращу нову. З цим якраз не вийшло, бо нова влада не здатна навіть на половину працювати як стара. Від цієї імпотенції, махрового дебілізму і безпорадності нової влади ті хто її привів якраз і бісяться. А все решта, в тому числі тюремні переслідування - це компенсація власної неповноцінності тих хто цю владу підримує.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У цієї скотини руки в крові по локті! Цє... Особисто керувало бандами рекетирів, та бандюками в ментівських погонах. Особисто це... надавало приказ на побиття народних депутатів у Мукачеві! Ця тварина заслуговує на привселюдну страту як террорист, який роками знищував людей у області, незаконно звинувачував та вимагав, на його совісті не один вбитий та пограбований бізнесмен. Вкрадені кошти він вкладав у магазини "ВОПАК", якими разом з ним керують зяті Сентипала! Хай згниє у буцегарні!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Анонім" це Ратушняк

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Буде все так, тоді коли Русин розкаже все про Різака, та Шуфрича, а ці розкажуть про головного "не такого" Медведчука, яий їм давав команди робити НЕ ТАК! , як у цивілізованому світі, а заніматися поборами,красти, доводити до суїцидів,бандитизмом, та всим іншим.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вони вбили Сливку!!!! Вбивці!!! А ще кажуть "НЕ ТАК".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Солану! Ким би не був цей анонім, але говорить матку-правду,як з плеча рубає.А, щодо Слодобонюка,то цей фрукт затесався в СПУ ради депутатского мандата.Моя думка,що старі партійці спохватяться і шостим номером він не пройде, тим більше що часу ще достатно,щоб виправити помилку.Сволочь,який половина афганів записав до соціалістів, а іншу частину до єсдеків.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чуєш, Мата з Харею, щось тебе зациклило на Слободі??? Невже не видко таких злодюг як балога, рата, камиш, бабаКоля? Треба бути обєктивним інакше не помітиш, як ззаду зацідять по самі гланди твої ж друзяки!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Анониму. Есть проблемы с печёнкой? Желчь так и прёт! А толку то ? Уже год страной и областью правят не ризаки, а балоганы - "дети и внуки" Леонида Данылыча! Прямо скажем природа сдесь решила отдохнуть...