ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Якщо хворих на черевний тиф на Закарпатті вже немає, то на кір захворіли 48 краян

    24 апреля 2024 среда
    26 переглядів

    Вчора в Ужгороді з обласної інфекційної лікарні було виписано останніх 2 хворих на черевний тиф. Водночас станом на 14 січня в Закарпатській області на кір захворіло вже 48 людей.З них 19 є студентами Ужгородського національного університету, 4 - вихованцями Перечинської школи-інтернату, 6 - студентами Виноградівського ВПУ-34, повідомили "UA-Reporter.com" у Центрі громадських зв’язків Головного управління МНС у Закарпатській області. Госпіталізовано 41 людину. За формою клінічного перебігу: у 2 хворих – тяжка форма, у 31 – середньої тяжкості, у 15 – легка.

    За багаторічними даними ретроспективного аналізу циклічні епідемічні підйоми захворюваності на кір у області реєструються кожні 5-6 років. Востаннє епідемічний підйом захворюваності на кір зареєстровано у 2001 році – 745 випадків. Імовірною причиною, що сприяла спалаху корі, є завезення інфекції на територію області.

    Лікувально-профілактичні заклади та санітарно-епідеміологічна служба здійснюють комплексні епідеміологічні обстеження осередків захворювань та проводять санітарно-освітню роботу серед населення, щоб не допустити поширення захворювання.
    На Закарпатті з діагнозом "кір" госпіталізовано 35 чоловік
    18 студентів Ужгородського університету госпіталізовані з діагнозом "кір" (В Закарпатье госпитализировано 27 больных корью)
    Черевний тиф: Стаціонарне обстеження на Закарпатті проходять восьмеро людей
    Перечин: Тиф відступає, групи ризику щеплять, воду в колодязях дезінфікують...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору