ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Горілка з кримінальним запахом

    23 апреля 2024 вторник
    48 переглядів

    Закарпаттю явно не везе на виробників сильноградусних напоїв. Хто тільки не брався за цю справу, то кінчав або банкрутством, або кримінальним злочином.

    Ось і недавно слідчим відділом податкової міліції ДПА у Закарпатській області за матеріалами працівників сектору боротьби з ухиленням від сплати податків Ужгородського міжрайонного відділу податкової міліції ДПІ у м. Ужгороді порушено кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених статтею 204 Кримінального кодексу України відносно керівника одного з ужгородських товариств з обмеженою відповідальністю.

    Протягом грудня 2003 р. на орендованому обладнанні за вказівкою цього керівника було виготовлено понад 47 тисяч пляшок горілки (ємністю 0,5 літри кожна марок “Пшенична”, “Посольська” та “Екстра”. При цьому марки акцизного збору на цю продукцію підприємством у встановленому порядку не отримувались, маркування пляшок здійснювалось підробленими марками акцизного збору на алкогольну продукцію різних серій та номерів. У січні 2004 р. зазначена партія незаконно виготовленої горілки була реалізована одному з київських підприємств, яке спеціалізувалося на оптовій торгівлі алкогольними напоями. В свою чергу це підприємство незаконно виготовлені горілчані вироби реалізувало підприємцям нашої області.

    Провівши незаконну оборудку, керівник ужгородського товариства наприкінці того ж року знову дає вказівку на виготовлення ще майже 33 тисяч пляшок горілки марки “Пшенична”. При цьому знову маркування пляшок здійснювалось підробленими марками акцизного збору на алкогольну продукцію різних серій та номерів. Але збути незаконно виготовлену партію горілки з підробленими марками акцизного збору уже не вдалося. Вона вчасно була виявлена та вилучена з незаконного обігу працівниками податкової міліції.

    Згідно висновку експертизи, проведеної ДП “Закарпаттястандартметрологія”, вилучені в складських приміщеннях горілчані вироби марки “Пшенична” явно з кримінальним “запахом” та вмістом шкідливих домішок, які перевищують допустимі норми, а отже непридатні для вживання та використання в громадському харчуванні, становлять небезпеку для здоров’я і життя людей.

    Таким чином, в діях директора товариства вбачаються ознаки злочинів, передбачених частинами 1, 2 та 3 статті 204 Кримінального кодексу України. Отож тепер керівнику підприємства і доведеться пояснювати свої дії слідчим податкової міліції, повідомили "UA-reporter.com" у прес-службі ДПА в Закарпатській області.
    Ужгород: Не книгою єдиною вирішили жити Дравці... Або вдаримо Чучкою по культурі!
    Закарпаття: Ніякий "дах" алкогольним "баронам" не допоможе...
    Закарпаття: Почалося все з деци, закінчилося ж ...смертю!
    В Ужгороді ліквідовано 2 підпільні алкоцехи

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору