ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Приватний цех працював без дозволів і трудових угод

    19 апреля 2024 пятница
    39 переглядів

    Здавалося б, що й малограмотній людині добре відомо правило: хочеш займатися підприємництвом – належним чином зареєструйся. Однак дехто про це правило не мовби чує вперше. Серед них і мешканець м.Ужгорода Ілля Д., який, взявши в оренду приміщення на території ВАТ "Ужгородський агрокомплекс", влаштував у ньому підпільний столярний цех. Його і виявили працівниками Ужгородського міжрайонного відділу податкової міліції ДПІ у м. Ужгороді під час проведення заходів в рамках операції "Контрабанді – Стоп".

    Ні реєстраційних, ні дозвільних документів на право розпочати та здійснювати виробництво, а також висновків відповідних компетентних державних органів підпільний підприємець не мав. Хоча діяльність він розгорнув з розмахом – на момент перевірки у столярному цеху виявлено 6 працюючих столярних верстатів та 9,5 м3 пиломатеріалів, за якими трудилося п’ять найманих працівників, хоча трудові угоди з ними не були укладені. Зрозуміло, що про сплату податків у таких випадках нема що й казати.

    Тепер підпільного підприємця чекає адміністративна відповідальність. А вилучені товарно-матеріальні цінності вартістю 9 тис. 500 грн. передані на відповідальне зберігання ВАТ "Ужгородський агрокомплекс" до вирішення питання згідно чинного законодавства, повідомили "UA-Reporter.com" в управлінні податкової міліції ДПА в Закарпатській області.
    Тетяна Шаповалова: "Податкова служба без фінансової розвідки не обійдеться!"
    Закарпаття: Підприємствам Тячівщини у результаті перевірок донараховано податків та платежів на суму більше 1 млн.грн.
    Ужгород: Бізнес повинен бути чесним...
    Чоп: За несплату податків – до позбавлення волі...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору