ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські "діти війни" можуть отримати додаткові пільги

    23 апреля 2024 вторник
    25 переглядів

    Фракція Соціалістичної партії України у Верховній Раді наполягатиме на збільшенні видатків на соціальний захист «дітей війни», оскільки від цього залежить життя мільйонів громадян України. Про це перший секретар Політради Соціалістичної партії України Йосип Вінський заявив у вівторок, 31 січня, в ефірі першого каналу Національного радіо. «Після першого півріччя ми будемо вносити в бюджет корективи, збільшуючи видатки дітям війни. Фракція Соцпартії, яка є в сьогоднішній Верховній Раді, і та, яка буде в наступній, буде жорстко ставити це питання, бо це наша політична позиція, за якою життя майже восьми мільйонів громадян», - наголосив народний депутат.

    За словами першого секретаря Політради СПУ, відповідний закон, який підготували соціалісти, «вимагає близько десяти мільярдів гривень на підтримку цієї категорії громадян України».

    «Така схема дозволяє отримати конкретній людині конкретну копійку і конкретну пільгу. «Діти війни» матимуть змогу отримати за рахунок бюджету певну доплату до пенсії, преференції по комунальній сфері, проїзду в транспорті та інше», - зауважив Й.Вінський.

    Народний депутат нагадав, що уряд довго не хотів включати в бюджет-2006 видатки на соціальний захист «дітей війни», через що затягнулось ухвалення самого бюджету.

    «На 1 січня ми досягли компромісу, що кілька позицій з цього закону вступають в дію. Для цієї категорії людей передбачено видатки в розмірі вісімсот мільйонів гривень і доручено уряду відпрацювати систему отримання «дітьми війни» пільг і доплат від держави», - сказав Й.Вінський, повідомляє прес-служба Соціалістичної партії України.
    Ужгород: Куди подіти ветеранів війни та праці?
    "Ганьба жити в такій державі!"
    "Афганці" взяли в облогу Кабінет Міністрів України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору