ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Володимир Гісем зустрівся з колективом регіональної філії АБ "Брокбізнесбанк"

    25 апреля 2024 четверг
    84 переглядів

    У п’ятницю, 3 лютого, до Закарпатського регіональної філії АБ “Брокбізнесбанк” завітав генеральний директор корпорації «Закарпатсадвинпром», директор ОП «Ужгородський коньячний завод» Володимир Гісем.

    Генеральний директор корпорації «Закарпатсадвинпром», директор ОП «Ужгородський коньячний завод» Володимир ГІСЕМ спілкується з працівниками Закарпатської філії АБ
    Генеральний директор корпорації «Закарпатсадвинпром», директор ОП «Ужгородський коньячний завод» Володимир ГІСЕМ спілкується з працівниками Закарпатської філії АБ "Брокбізнесбанк".

    Один із найреальніших кандидатів на посаду Ужгородського міського голови зустрівся з колективом банку, поділився своїми думками щодо шляхів розв’язання соціально-економічних проблем обласного центру, відповів на запитання, які хвилюють людей.

    До речі, АБ “Брокбізнесбанк” активно працює з усіма групами населення. Так, банк розробив і впровадив "Пенсійну програму" для задоволення потреб пенсіонерів у банківському обслуговуванні, яка передбачає відкриття поточних та карткових рахунків для отримання пенсії та грошової допомоги в установах банку. А також "Пенсійний депозит", який включає в себе два депозитних вклади: "Пенсіон" - вклад для пенсіонерів, і "Добробут" - вклад, який дає можливість у майбутньому отримувати додаткові пенсійні виплати.

    Банківські програми „Випускник-Абітурієнт-Магістр"(„В.А.М."), „Студент +", "Учень +" спрямовані на студентські та школярські аудиторії. Зокрема, основною метою „В.А.М." є допомога випускникам, абітурієнтам та студентам отримати вищу освіту і розпочати трудову діяльність, маючи початковий капітал. Учасник програми має можливість частково або повністю сплачувати за своє навчання, або використовувати ці гроші у якості додаткової стипендії на свій розсуд і по закінченню учбового закладу отримати початковий капітал для ведення власного бізнесу.
    За Ужгород без бандитів, політичних кидал і демагогів!
    Володимир Гісем висувається у мери Ужгорода
    По 12 золотих медалей мають ужгородські коньяки "Тиса" та "Карпати"
    Директору Ужгородського коньячного — нагрудний знак “За розвиток регіонів”

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це реклама Гысема або банка?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Это х...вая реклама банка.