ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Політичною шизофренією назвав Володимир Яворівський ймовірність блокування БЮТу з партією Януковича

    20 апреля 2024 суббота
    24 переглядів

    "Команда Блоку Юлії Тимошенко готова об’єднатися зі Українською народною партією Костенка та Плюща, ПРП - "ПОРА!" та "Нашою Україною", - про це під час прес-конференції в Ужгороді 3 лютого повідомив голова Національної спілки письменників України, заступник голови Комітету з питань свободи слова ВРУ, народний депутат від фракції БЮТ Володимир Яворівський. "Якщо комусь із наших політичних сателітів уві сні взбреде думка про те, що можна створити блок із Віктором Януковичем, я називаю це політичною шизофренією. БЮТ ніколи не об’єднається із лідером Партії Регіонів. Ніякий політик ніколи на таке самогубство не піде,” - зазначив В.Яворівський. За словами народного депутата, резервним сателітом БЮТ є Соціалістична партія України. А для „політичних яструбів”, які є в кожній політичні силі України, і в БЮТ в тому числі, Володимир Яворівський нагадав, що в Україні гуляє пташини грип.

    Щодо політичних угод, то В.Яворівський нагадав минулий рік, коли 20 листопада була можливість створення одного блоку з „Нашою Україною”, проте Роман Безсмертний тоді повідомив про готовність об’єднатися з БЮТ лише за умови, що Юлія Тимошенко не буде прем’єром. Сьогодні, переконаний В. Яворівський, слід відкинути розмови про те, хто ким буде, а виграти вибори та зачинятися в кабінеті і визначити єдину постать на посаду прем’єр-міністра України.

    Як зазначив В.Яворівський, сьогодні парламентські вибори – це вибори прем’єра України. На цю посаду найімовірнішими претендентами будуть три особи – Юлія Тимошенко, Віктор Янукович та Юрій Єхануров. Проте В.Янукович неодноразово заявляв, що готовий віддати цю посаду молодому орлу - Р.Ахметову; Ю.Єхануров є технічною постаттю, за спиною якого стоїть Петро Порошенко.

    Володимир Яворівський зазначив, що почувається в Блоці Юлії Тимошенко абсолютно комфортно, в ньому разом із Андрієм Шкілем та Левком Лук’яненком видатний український письменник доповнює національно-демократичне крило цієї політичної сили. Щодо позицій членів Спілки письменники України, то В.Яворівський відзначив у цьому питанні ніхто нікому не нав’язує за кого голосувати, поінформували "UA-Reporter.com" у прес-службі Закарпатського обласного виборчого штабу Блоку Юлфї Тимошенко.

    Відповідаючи на питання журналістів, Володимир Яворівський повідомив, що наразі працює над повістю „Перед тим, як жити”, двома романами, один з яких „Про останню любов Тараса Шевченка”, готує до друку третю і четверту книги циклу „Що ми за народ такий”.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Парламент — это, в своем большинстве, стадо криминальных типов низкого нравственного и духовного уровня, скрывающихся под депутатской неприкосновенностью от правосудия и рвущихся к корыту власти и денег.