ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ФК "Закарпаття" і рік великого футболу

    28 марта 2024 четверг
    22 переглядів

    Національна збірна України вперше потрапила на чемпіонат світу, який відбудеться цього року в Німеччині, і буде виборювати призові місця. Усього в фінальному турнірі гратимуть 32 команди в 8 групах. У нашій групі суперниками будуть футболісти Іспанії, з якими українці грають 14 червня, Саудівська Аравія – 19 червня, Туніс – 23 червня. Дві команди з групи виходять в 1/8 фіналу, чотири з них будуть грати в півфіналі і, нарешті, 9 липня в Берліні відбудеться фінальний матч.

    ФІФА оприлюднила розміри матеріального заохочення, які одержать команди. Загальна сума призового фонду становить 300 мільйонів швейцарських франків (222,95 мільйона доларів). Другий фіналіст отримає 22,5 мільйона швейцарських франків, півфіналісти зароблять по 21,5 мільйона, учасники 1/4 фіналу - по 11,5 мільйона.

    Сам трофей, виготовлений із чистого золота вагою 6,175 кілограма, сягає висоти 36,8 сантиметра.

    А поки що команди вищої ліги чемпіонату України, з яких складається збірна, після короткої перерви проводять передсезонні збори. Багаті команди - в Еміратах, Туреччині та інших теплих краях, а бідніші мріють про Кримський півострів.

    Дуже нелегку задачу мусять вирішити футболісти ФК „Закарпаття”. Вони зараз знаходяться на останньому 16-му місці з 11-ма набраними очками. Перед командою поставлено завдання вийти з небезпечної зони, щоб залишитись у вищий лізі, для цього б треба перемогти. Вона проведе 5 ігор на полях суперників і 6 - на своєму полі.

    Першу зустріч наша команда проведе в Ужгороді 5 березня з Луцькою „Волинню”. Вболівальники чекають від команди успішних матчів. Збір наші футболісти проводили спочатку в Ужгороді, потім продовжили в Трускавці і заключний етап - на Кримському півострові.

    Текст і фото Миколи Скалиги.
    У ФК "Закарпаття" — новий президент
    Крымчанин защищает ворота ужгородского "Закарпатья"
    В списке возможных новичков ФК "Закарпатье" — более полутора десятка футболистов

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость