ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Наша Україна" подала до ЦВК скаргу на Сергія Ратушняка

    25 апреля 2024 четверг
    55 переглядів

    Виборчий Блок “Наша Україна” подав скаргу до ЦВК на дії кандидата у депутати від “Народного блоку Литвина” Сергія Ратушняка. Як відомо, 4 лютого в Ужгороді на конференції обласної організації Народної партії України Сергій Ратушняк поширив інформацію про ніби-то укладення таємної “Угоди про політичне співробітництво” між “Нашою Україною” і Партією Регіонів. Він стверджував, зокрема, що між партіями існують домовленості стосовно розподілу посад після завершення парламентських виборів та стосовно мораторію на припинення політреформи і зупинки переслідування осіб, причетних до фальсифікації під час президентських виборів.

    “Це недостовірна інформація, а говорячи мовою пересічного виборця – просто брехня, яка негативно впливає на репутацію Блоку “Наша Україна”, – вважає перший заступник керівника Виборчого Штабу “Нашої України”, уповноважена особа Блоку Роман Зварич. – Адже представники “Нашої України” неодноразово заявляли про неможливість співпраці з Партією Регіонів внаслідок глибинних ідеологічних розбіжностей”.

    “Сергій Ратушняк свідомо поширив цю неправдиву інформацію, – наголосив Роман Зварич. – Я думаю, невипадково це було зроблено саме у розпал переговорного процесу про відновлення коаліції з “помаранчевими” силами. Імовірно, дехто зацікавлений у зриві переговорів”.

    “Центральна виборча комісія покликана слідкувати за законністю перебігу виборчої кампанії, – зауважив Зварич. – Тому ми сподіваємося, що наші вимоги будуть задоволені і особу, яка публічно збрехала українським виборцям, буде покарано”.

    “Представники Блоку “Наша Україна” вимагають визнати дії кандидата у депутати від блоку Литвина Сергія Ратушняка неправомірними і оголосити йому попередження, оприлюднивши його також у засобах масової інформації”, – зокрема йдеться у скарзі, поданій до ЦВК, повідомляє сайт "Нашої України".
    "Наша Украина" подаст на главного литвина Закарпатья в ЦИК
    Заявление Ратушняка о "дерибане" между "Нашей Украиной" и Партией регионов — "это фантазия депутата и очередная PR-технология"
    Ратушняк демонстрував пресі копію угоди Ющенка з Януковичем
    У Ратушняка манія переслідування? Головний литвин Закарпаття затримав інопланетних шпігунів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору