ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вадим Бадашін ("Індекс-банк"): "Ми націлені на те, щоб наша "кухня" була найкращою!"

    25 апреля 2024 четверг
    20 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді відбулася офіційна презентація Закарпатської дирекції АТ “Індустріально-експортний банк” (скорочено “Індекс-банк”), який входить у першу двадцятку банківських установ України. У відкритті регіональної філії банку взяв участь заступник голови правління АТ “Індекс-банк” Вадим Бадашін, представники банківських установ, електронних і друкованих ЗМІ.

    Виступає директор Закарпатської дирекції АТ
    Виступає директор Закарпатської дирекції АТ "Індекс-банк" Валерій ПАЦКАН.

    Як поінформував директор Закарпатської дирекції АТ “Індекс-банк” Валерій Пацкан, днями відкриються відділення банку в містах Мукачево та Ужгород, а в перспективі їхня мережа накриє всі райцентри гірського краю. Нині в Україні вже діють 25 філій та 160 відділень “Індекс-банку”, а до 2007 року загальну кількість відділень планується довести до 300, додав заступник голови правління АТ “Індекс-банк” Вадим Бадашін. “Ми націлені на те, щоб наша “кухня” була найкращою”, — сказав Вадим Бадашін.

    Як структурний підрозділ банку, Закарпатська філія АТ „Індекс-Банк” здійснюватиме весь комплекс банківських послуг по розрахунково-касовому обслуговуванню юридичних і фізичних осіб, надає послуги фінансового лізінгу і факторінгу, пропонує різноманітні кредитні і депозитні програми, випускає та обслуговує картки міжнародних платіжних систем, реалізує зарплатні проекти і виконує міжнародні перекази по системі Western Union.

    Для довідки: АТ “ІНДЕКС-БАНК” було засновано у лютому 1993 року у м.Львів: початкова назва банку “Золотий Лев”. Після реорганізації у 1999 році банк отримав свою нинішню назву, у 2000 році головний офіс банку перенесений у м.Київ. Провідне міжнародне рейтингове агентство Moody’s надало АТ “ІНДЕКС-БАНК” у жовтні 2004 року та підтвердило у серпні 2005 року рейтинг В2/NP для депозитів в іноземній валюті та рейтинг Е+ з фінансової міцності (FSP). Фінансову звітність банку за останні декілька років підтверджено відомими міжнародними аудиторськими компаніями KPMG та Deloitte & Touche USC. З 2004 року за підтримки Європейського Союзу ІНДЕКС-БАНК бере участь у проекті "ТАСІС" - "Реформування банківського сектору України".

    АТ “ІНДЕКС-БАНК” в 2005 році зміцнив свої високі позиції на фінансових ринках та забезпечив суттєве зростання результатів діяльності. За станом на початок року активи банку зросли у порівнянні з 2004 роком на 1 065 млн грн. і становили 2 215 млн грн. По цих позиціях банк посідає 19 місце із 185 українських банків. Враховуючи динаміку росту банку у 2005 році, можна стверджувати, що в 2006 році ІНДЕКС-БАНК продовжить свій розвиток більш стрімкими темпами, ніж банківська система. Так, портфель кредитів банку для малого бізнесу зросте у 2,4 рази, факторингу - у 4, іпотекі – у 4,3, автокредитів – у 5, кредитів через картки – у 8 разів. Обсяги коштів на рахунках клієнтів збільшаться на 76% і складуть 2,9 млрд грн..

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору