ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На кордонах з ЄС введено поглиблений митний догляд

    24 апреля 2024 среда
    23 переглядів

    Як повідомив "UA-Reporter.com" прес-секретар Мукачівського прикордонного загону капітан Едуард Стеблюк, з 16 березня 2006 року згідно із розпорядженням Европейської ради на кордонах з Евросоюзом, а саме України з Угорщиною, введено поглиблений митний догляд, якому піддаватимуться товари, які є речами громадян третіх країн з метою визначення їх безмитного ввезення.

    Ці заходи пов’язані через ризик потрапляння до Євросоюзу хвороб, які здатні переносити збуджувачів викликаючих інфекційні захворювання тварин. Тим самим забороняється ввіз м’яса, м’ясних виробів, молока і молочних виробів.

    Ця заборона не стосується:

    — молочних сумішів для немовлят, дитячого харчування і особистих продуктів харчування за рекомендацією лікаря, але при умові, що ці товари не потребують охолодження перед вживанням і упаковка товару не пошкоджена.

    — громадян Андори, Норвегії і Сан-Марино.

    — Щодо громадян Гренландії, Ісландії, Ліхтенштейну, Норвегії, Фарерських островів та Швейцарії — до 5 кг.

    Всім громадянам дозволяється ввіз продуктів тваринного походження до ЄС (крім м’яса, м’ясних виробів, молока і молочних виробів ) без ветеринарного дозволу до 1 кг.

    У всіх інших випадках дозволяється ввіз м’яса, м’ясних виробів, молока і молочних виробів, якщо особа має всі необхідні довідки Державної ветеринарної служби країни, звідки вона виїзжає, про те, що товар відповідає вимогам до товарів, які ввозяться до ЄС.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору