ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: П’яний збоченець згвалтував ...свого малолітнього родича!

    28 марта 2024 четверг
    62 переглядів

    ...Мудреці кажуть, що спиртне відбирає розум. На тверезу голову людина навіть не помислить про те, що може скоїти після вжитої чималої цози спиртного. Та випадок, що трапився в Кушниці на Іршавщині шокував навіть бувалих правоохоронців.
    Імена потерпілих у публікації з етичних міркувань змінені.Якось ранкової пори 32-річ-на жителька Кушниці Олена звернула увагу на дивну поведінку свого 10-річного сина Романа. Хлопчик був блідий і дуже стривожений. На запитання матері відповів, що у нього болять нутрощі. Далі, розплакавшись, став розповідати про жах, що трапився з ним уночі. Від почутого в Олени кров похолола в жилах. Зрозумівши, що дитину зґвалтували, збентежена жінка зателефонувала в чергову частину Іршавського райвідділу УМВС.

    Начальник відділення карного розшуку Володимир Лізанець негайно дав відповідні розпорядження своїм підлеглим Дмитрові Анголу та Сергію Зінічу, котрі в цей час

    знаходилися неподалік Кушниці. За короткий відтинок часу обидва сищики вже були на місці пригоди. На допомогу їм виїхала посилена слідчо-оперативна група.

    Стражі порядку довідалися, що Романа викликав пізно ввечері на вулицю його двоюрідний брат, 23-річний Віктор, Молодик був добряче під градусом. Далі хлоп'я пригадує події, наче в жахливому сні. П'яний бузувір накинувся на хлопчика. Дитина щосили пручалася, та не в силах була завадити дужчому від себе супротивнику. Задовольнивши свою похіть, напасник залишив свою жертву і спокійно пішов додому спати...

    Стражі порядку добре знали Віктора. Свого часу за скоєння пограбунку молодик побував у місцях не вельми віддалених. Та "зона", вочевидь лише більше зіпсувала його.

    Вдома Віктора не було. Здогадуючись, певно, що про скоєне незабаром стане відомо правоохоронцям, кинувся в біги. Спроби довідатися про місцезнаходження ґвалтівника у його родичів виявилися марними. Ті лише розводили руками. На пошуки зловмисника підняли на ноги ледь не весь особовий склад райвідділу. Орієнтування надіслали і в сусідні райони. Правоохоронці контролювали усі автовокзали і шляхові сполучення, де міг з'явитися втікач. Під час проведення пошукових заходів була отримана оперативна інформація, що Віктор може переховуватися в когось із своїх родичів, котрі проживають у Собатині й Арданові. Дмитро Антол та Сергій Зініч виїхали в Арданово. Та за вказаною адресою молодика не виявилося.

    Про всяк випадок сищики вирішили перевірити місцевий бару центрі села. За одним із столиків сидів... Віктор зі своєю родичкою. За пивом він жваво обговорював, як йому краще непоміченим виїхати з області. Несподівана поява оперативників відняла на якийсь час мову в молодика. Далі він покірно подався з розшуковиками до оперативної машини.

    ...Віктор відчував, що його шукатимуть. Про це він зізнався міліціонерам. Тому не чекаючи, поки за ним прийдуть, вирішив одразу виїхати за межі району. Найперше подався в Арданово до родичів, сподіваючись, що в цьому невеличкому селі його ніхто не знайде. Відтак мав намір податися до матері. У скоєнні жахливого злочину зізнався одразу, звинувачуючи кляту горілку...

    За цим фактом порушено кримінальну справу. Всі деталі та обставини повинно встановити слідство.

    Іван Ладжун, "Відомості міліції".
    На Закарпатті нелюд згвалтував і задушив жінку
    Генпрокурор України взяв на особистий контроль розслідування факту згвалтування 13-річним учнем Берегівської школи-інтернату та зараження сифілісом двох малолітніх
    Закарпаття: Гвалтівників допомогла знайти ...собака!
    Згвалтована 85-річна закарпатка померла, не приходячи до тями...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору