ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Готуємося до гірськолижного сезону

    20 апреля 2024 суббота
    35 переглядів

    Beeline активно розширює покриття мережі стільникового зв’язку на гірських вершинах Карпат. Нещодавно на Закарпатті зв’язок Beeline з’явився на горах Токарня, Кичера, Товста. Взимку сюди щоденно приїздять тисячі відпочиваючих. Відтепер їм доступний якісний зв’язок Beeline.

    Покриття Beeline також є в усіх найбільших містах і селищах Закарпаття, які активно відвідуються прихильниками гірськолижного спорту. Серед таких міст - Ужгород, Чоп, Берегово, Батьово, Виноградів, Іршава, Мукачево, Свалява, Хуст, Тячів, та у понад 120 інших населених пунктів області. Також покриттям охоплені автотраси «Ужгород-Чоп», «Ужгород-Мукачево», «Чоп-Мукачево», «Мукачево-Свалява», «Хуст-Тячів», «Мукачево-Берегово», «Іршава-Хуст».

    Як твердить технічний директор Львівської філії ЗАТ «Українські радіосистеми» (TM Beeline) Володимир Скрипченко, - «Гірськолижні вершини Карпат – це та місцевість, у якій дуже важко налагоджувати стільниковий зв'язок. Адже будівництво базової станції у горах обходиться значно дорожче, ніж будівництво базової станції у рівнинній місцевості. Але не зважаючи на це, з кожним днем ми покращуємо якість нашого зв’язку навіть у найвіддаленішій місцевості. Теперішня наша ціль – гірські вершини Українських Карпат. І до початку гірськолижного сезону покриттям Beeline будуть охоплені найпопулярніші лижні зони Західної України».

    Чи не найбільшою ж проблемою у будівництві базових станцій в горах є підняття важкої техніки на високі вершини, важкі кліматичні умови – повені, вітри та непередбачувані грози. Однак не зважаючи на всю складність будівництва, до початку ж гірськолижного сезону на Західній Україні заплановано охопити мережею Beeline такі відомі гірськолижні центри, як «Тростян», комплекс «Тисовець» у Львівській області, комплекс «Драгобрат» в Закарпатській області, с. Ворохту та гірськолижний комплекс «Буковель» в Івано-Франківській області.

    «Ми щоденно працюємо над розширенням мережі Beeline не тільки на рівнинній місцевості, але й у горах - у найвіддаленіших куточках нашої Батьківщини. Щоденно наші працівники забезпечують якісний зв'язок там, де це є найбільш необхідним. І вже на початку гірськолижного сезону покриттям Beeline будуть охоплені найпопулярніші лижні курорти України, зокрема на Львівщині, Івано-Франківщині та Закарпатті», - відзначив директор Львівської філії ЗАТ «Українські радіосистеми» (TM Beeline) Віктор Костецький.

    Наразі в Західному регіоні мережа Beeline покриває більше 600 населених пунктів, в тому числі міста та села. На цій території проживає більше 50 % населення регіону. Beeline покриває основні автотраси Західної України, серед яких – «Львів-Стрий», «Львів-Краківець», «Львів – Броди», «Львів-Рава-Руська» та інші.

    На сьогодні мережа Beeline охоплює територію, на котрій проживає більше 50 % населення України, або 23,5 млн. людей. Покрито 250 великих і малих міст, більше 2000 інших населених пунктів, а також - курортні зони, ключові автотраси та митні пункти пропуску.

    * * *

    11 квітня 2006 року компанія «Українські радіосистеми (національний оператор мобільного зв’язку стандарту GSM-900/1800) оголосило про запуск бренду мобільного зв’язку Beeline в Україні. «УРС» є 100% дочірньою компанією ВАТ «ВимпелКом».

    В групу компаній «ВимпелКом» входять оператори стільникового зв’язку, які надають свої послуги в Росії, Казахстані, Україні, Таджикистані і Узбекистані. Ліцензії групи компаній «ВимпелКом» на надання послуг стільникового зв’язку охоплює територію, на якій проживає близько 232 мільйона людей. Географічне покриття мережі включає 78 регіонів Росії (136,5 мільйонів людей, які є 94% населенням Росії), а також всю територію Казахстану, України, Таджикистану і України.

    За детальнішою інформацією звертайтеся:

    pr-менеджер Львівської філії ЗАТ «УРС» Ірина Рожок, [email protected], +38(068) 540 31 19.
    "Мобільні вампіри" отримують ще більше можливостей!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Казахстану, України, Таджикистану і України.
    ошибка - Уздекистан не указан в предпоследней строке