ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття. Річка Теребля наповнюється на очах! (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    99 переглядів
    Тячівщину знову буде топити?

    Відео, на якому видно наскільки повноводною стала Теребля за сьогоднішній день місцевий юнак зняв на телефон сьогодні в селі Вонігово, що на Тячівщині.



    Воно й не дивно, адже сьогодні весь день дощ лив як із відра. Дуже сильні дощі, місцями з мокрим снігом, очікуються по всій території Тячівського району також завтра і в неділю.


    Також інформуємо, що Закарпатським гідрометцентром оголошено гідрологічне штормове попередження. 20-го листопада на території Закарпатської області очікуються сильні дощі.


    Протягом доби 21-го, вночі та вранці 22-го листопада по області очікуються дуже сильні дощі, в горах місцями з мокрим снігом та снігом. У горах місцями хуртовини, посилення південно-західного вітру 15-20, на високогір'ї до 30-35 м/с.

    Протягом 20-22 листопада на річках області очікується формування двох хвиль дощового паводку, з загальними підвищеннями рівнів води (над рівнями 19.11.2015 о 8 год): - в верхів'ях, середніх течіях річок та Верхній Тисі - 1.5-2.0 м; - на Тисі, ділянці В.Бичків-Хуст та в нижніх течіях річок Тересва, Теребля, Ріка, Латориця, Уж - 2.0-2.5 м, вихід води на заплаву; - в нижніх течіях Боржави - 3.0-3.5 м, вихід води на заплаву, можливе підтоплення сільгоспугідь сіл Заріччя, Камянське, В.Комяти та автодороги Виноградів-Шаланки.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору