ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поновив свою роботу Ужгородський міськком СПУ, першим секретарем якого обрано депутата-соціаліста Юрія Фогела

    25 апреля 2024 четверг
    28 переглядів

    У вівторок в обласному центрі Закарпаття відбулися загальні збори членів Ужгородської міської організації Соціалістичної партії України, які вів член виконкому Політради СПУ Леонід Болеславович Ходаківський. У зборах взяли такоє участь перший секретар Закарпатського обкому СПУ Олексій Пристая, голова обласної контрольної комісії СПУ Микола Паранич та ряд інш.

    На порядок денний загальних зборів соціалістів м.Ужгород були винесені ряд важливих для міської партійної організації питань. Так, з інформацією про перереєстрацію міських соціалістів виступив член виконкому Політради СПУ Леонід Ходаківський. Як відомо, у травні Закарпатський обком СПУ прийняв рішення про розпуск Ужгородського міського комітету СПУ, яке 6 червня ц.р. було винесено на розгляд і затверджене на засіданні Політрадою СПУ. Нагадаємо, що це рішення було прийняте у період протистояння двох партійних комітетів СПУ — Ужгородського міськкому із Закарпатським обкомом.

    За місяць, який був відведений на перереєстрацію — липень — цю процедуру, повідомив Л.Ходаківський, пройшли більше 170 соціалістів м.Ужгород із майже 700. Зауважимо, що липень — це період традиційних відпусток і канікул, тому багато хто із членів Ужгородської міської організації СПУ про неї навіть не знав. Відповідно, вони не могли й прийти і підтвердити своє членство в СПУ. Забігаючи наперед, повідомимо, що новообраний Ужгородський міськком СПУ має намір впритул зайнятися цим питанням, аби за партійним "бортом" не залишився жоден ідейно переконаний соціаліст-ужгородець.

    Наступним питання порядку денного стало обрання нового складу Ужгородського міськкому СПУ, яке проходило дуже бурхливо. У підсумку переважною більшістю голосів учасників зборів ядро нового міськкому СПУ склали 25 відомих партійців, які активно проявили себе як до і під час цьогорічної виборчої кампанії, так і після неї.

    Необхідно також зазначити, що кількісно новообраний міськком зменшився з 29-ти до 25 членів. Стосовно його кількісного складу було кілька пропозицій — 17, 23, 25 членів. У підсумку переважною більшістю голосів збори проголосували за 25 членів міськкому — пропозицію, подану депутатом Ужгородської міської ради від СПУ Юрієм Фогелем. Склад міськкому оновився загалом відсотків на 15.

    На загальних зборах обрано також контрольну комісію Ужгородської міськорганізації СПУ у складі 5 чоловік.

    ***

    Того ж дня відбулося перше засідання новообраного Ужгородського міського комітету СПУ, на якому депутата Ужгородської міської ради від СПУ Юрія Фогела обрано першим секретарем міськкому. Секретарем Ужгородського міськкому СПУ з ідеологічної роботи обрано Сергія Олексіюка, директора Ужгородського міського центру зайнятості, секретарем з організаційної роботи — відому в колі ужгородських соціалістів Надію Тютюк.
    Ужгородські соціалісти не згідні з рішенням Політради СПУ про розпуск міськкому партії
    Йосипа Вінського із СПУ вигнали, а Сергія Слободянюка в партії поновили
    Йосипа Вінського із СПУ вигнали, а Сергія Слободянюка в партії поновили
    Йосипа Вінського із СПУ вигнали, а Сергія Слободянюка в партії поновили

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Господа Immigrant и Dobrodij. Я на Вашей стороне. Мои комментарии тоже убирали. Я об этом кричала на сайте: “не убирайте мои комментарии, если хотите, чтобы в Ужгороде что-то изменилось”. И после такого опыта, написав комментарий, я сохраняю его у себя в файле. Если комментарий убрали то, скопировав с файла, я опять быстро помещаю его на сайт. И не приходится еще раз сочинять и печатать. Сохраняйте свои комментарии в файле и размещайте еще и еще раз. С уважением Maria Nagy

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Nastoyashaya demokratiya v Uzhgorode ! Napishesh commentaryi, a ego srazu ubirayut !!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кінець соціалістам в Ужгороді. Ними керують несоціалісти. Ранком був ще один коментар, зараз чомусь не бачу. Спасибі Марії Надь, буду дублювати коментари.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    to Immigrant: Polnostju s toboj soglasen, vchera moj toze komentarij udalili, admin izvinilsa i skazal shto sluchajno tak vishlo. Sluchajnostej tak nebivajet.
    Zalko, shto nasha uzhgorodskaja gazeta zavisit ot kakich to politicheskich sil.
    Skoro naverno nachnutsa represiji za svobodnije komentariji, kak uze eto sluchilos v Rossiji s gospodinom Zelenjakom.