ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жахливі подробиці про мертве немовля на смітнику у Мукачеві! Сука, перед тим, як викинути свою дитину на смітник... її вбила! (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    99 переглядів
    Вбила і дала викинути "як сміття"

    Учора, 15 січня, жінці ромської національності прокуратурою Закарпатської області оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.117 КК України, а саме умисне вбивство своєї новонародженої дитини після пологів.

    У прес-службі прокуратури повідомили, що наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, хід розслідування даного кримінального провадження прокуратурою взято на контроль.


    "Встановлено, що немовля було п’ятою дитиною породіллі, стосовно чотирьох попередніх жінка позбавлена батьківства у зв’язку з невиконання материнських обов’язків. Остання вела кочівний спосіб життя, проживала також у Іршавському та Виноградівському районах, раніше засуджувалася за вчинення злочину, пов’язаного з обігом наркотичних засобів та психотропних речовин", - йдеться у повідомленні.


    Нагадаємо, що жахливий випадок стався 14 січня у м. Мукачево. 41-річна жінка ромської народності народила вдома живу доношену та життєздатну дівчинку. Проте, попередньо встановлено, що горе-мати закрила рукою дитині ніс та рот, а потім ще нанесла один удар по голові невстановленим твердим після чого маленька померла. Наразі тривають експертизи, які мають дати точну відповідь про час і причини смерті новонародженої.


    В подальшому, ймовірно з метою приховування вчиненого нею злочину, породілля загорнула тіло немовляти у два поліетиленові пакети та попросила свого знайомого викинути його на смітник, видаючи вміст пакету за сміття.


    Про цю трагедію читайте також у статті Стали відомі жахливі подробиці про мукачівську "трагедію на смітнику" (ФОТО)


    dit.jpg


    dit2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Почему фашисты не пишут национальность - 100% это цыганка.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Слава Украине