ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

10 самих незвичних людей (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    65 переглядів
    Наталі Купер харчується тільки драже "тік-так"

    Кожна людина є індивідуальністю. Немає сумнівів, що кожен з нас має якісь здібності. Деякі дивні речі або особливості організму приносять своїм власникам багато занепокоєнь, і викликають подив оточуючих.


    Малюк Лаб Ретт не спав жодної хвилини від дня своєї появи на світ. Справа в тому, що область мозку, що відповідає за сон, сильно деформована, що не дає йому отримувати такий необхідний відпочинок.


    Змогли б ви харчуватися лише драже "тік-так"? Наталі Купер не може приймати звичайну їжу, її організм здатний перетравлювати лише ці м'ятні цукерки. Лікарі розробили спеціальне харчування, яке вводиться через трубку, завдяки йому дівчина отримує необхідні організму вітаміни.


    Кріс Сендс гикає вже протягом 20 років, це не припиняється навіть уві сні. Музикант сподівається, що скоро йому вдасться перемогти недугу.


    Крижана людина - Вин Хофф, може багато годин знаходитися в умовах низької температури без шкоди для здоров'я.


    Британка Деббі страждає від алергії на електромагнітні поля, їй доводиться захищатися від випромінювань більшості побутових приладів.

    Кейт може втратити свідомість близько сорока разів в день, для цього достатньо випробувати невелику емоцію - сміх, переляк, здивування.


    Хлопчик з Індії має величезні руки, кожна з яких важить близько восьми кілограм. Вага незмінно продовжує збільшуватися.


    Після терапії антидепресантами, Сара Кармен стала отримувати численні, неконтрольовані оргазми, які відбуваються навіть при ходьбі або заняттях спортом.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Фогографія-загадка - таємниця цього знімка поставила в глухий кут багатьох людей... (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору