ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сторож санаторію поцупив на дачу старий стілець, в якому була "заначка" директора в € 100 тисяч (ФОТО)

    17 квітня 2024 середа
    88 переглядів
    Сторож сочинського санаторію поцупив стілець з сюрпризом

    Сторож санаторію в Сочі вирішив відвезти на дачу старий стілець. Як виявилося, всередині була захована заначка директора в 100 тисяч євро.

    Сторож сочинського санаторію поцупив стілець з сюрпризом. Він відвіз собі на дачу стілець із захованою в ньому "заначкою" директора в 100 тисяч євро (близько 8 мільйонів рублів), повідомляє Joinfo.ua, посилаючись на РІА Новини.

    Директор вирішив обійтися без сейфів і зашив свої заощадження в стілець. За традицією меблі в зимовий період прибирали на склад. Коли настала весна і настала пора гостей, пансіонат почав готуватися до прийому гостей і виставляти меблі, але декількох стільців вже не вистачало, в тому числі стільця з "заначкою".

    Керівник пансіонату не став звертатися в поліцію, а вирішив сам провести розслідування.

    "Директор санаторію і розвинув бурхливу діяльність з пошуку пропажі, яка чимало здивувала співробітників, оскільки стільці ці досить старі і ніякої цінності не представляли", - йдеться в повідомленні.

    Знайти злодія вдалося завдяки детектору брехні, випробування на якому пройшли кілька співробітників пансіонату.

    "З'ясувалося, що один із сторожів забрав ці стільці до себе на дачу. Сам співробітник і не підозрював про те, що в одному з цих стільців зашита така значна сума - близько 100 тисяч євро", - йдеться в повідомленні.

    Стільці вже повернуті власнику, а подальша доля "заначки" невідома.


    stul.jpg


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Володарка титулу "Самий натуральний бюст України" у відвертій фотосесії продемонструвала свої пишні форми (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости