ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Містика! Знайдено докази письмового договору Гітлера з дияволом, підписаного кров'ю! (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    393 переглядів
    Влада Гітлера тривала до 30 квітня 1945 року, рівно 13 років

    На нацистську ідеологію величезний вплив надавали окультні вчення. Таємне окультне суспільство виховало Адольфа Гітлера, наділивши його багатьма лідерськими якостями політичного діяча. Але можливо, причиною цих змін став письмовий договір Гітлера з дияволом, підписаний кров'ю.



    git.jpg


    Таємничий лист


    Доктор філософії Грета Лайбер з Німеччини, фахівець, який вивчає окультизм, повідомила про таємничий лист, в якому, за її твердженням, укладено договір Адольфа Гітлера з самим дияволом. Лист було знайдено в кінці 1945 року в Берліні в обгорілій залізній скрині в руїнах будівлі, в якій сталося самогубство Гітлера.

    Лист погано зберігся, але дослідникам вдалося його прочитати. Його датовано 30 квітня 1932 року та підписано Гітлером і Люцифером (так називають сатану). Причому фахівці стверджують, що підписи, поставлені кров'ю, справжні, по крайній мірі, підпис Гітлера звіряли з іншими джерелами.


    pis.jpg


    Документ за підписом Адольфа Гітлера, який був знайдений в 1945 році в Берліні


    Зобов'язання сторін угоди


    В цій угоді Люцифер зобов'язується наділити Гітлера необмеженою владою, якщо той буде використовувати її на зло. Фюрер стане володарем Німеччини і всієї Європи, у нього в підпорядкуванні будуть мільйони людей. В обмін на це Гітлер повинен стати джерелом масштабного зла, і сатана через певний час забере його душу. Справжність підпису диявола не викликає сумніву, так як його присутність простежується у всіх діяннях Гітлера в подальші роки до його останніх днів. Крім того, самогубство Гітлера сталося рівно через 13 років після підписання угоди, 30 квітня 1945 року.

    Доля Гітлера до 1932 року і після змінилася кардинально і прямо протилежно. В юності йому не вдалося здобути середню освіту, він провалювався на вступних іспитах, був безробітним і навіть потрапив до в'язниці. Після 1932 року до нього стали прислухатися, його кар'єра почала стрімке зростання. Уже в січні 1933 року Гітлер правив Німеччиною. Продовжувалася його влада до 30 квітня 1945 року, рівно 13 років, як і вказувалося в угоді.

    Письмовий договір Гітлера з дияволом зараз зберігається в якості дослідницького матеріалу в Берліні в Інституті німецької історії.

    Навіть, якщо таємничий договір є містифікацією, то дуже переконливою. Справжність підпису Гітлера підтверджена експертами, а точну дату самогубства рівно через 13 років складно назвати простим збігом.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Моторошне вбивство, що сколихнуло все Закарпаття - жінку зарізали за прилавком, бо вона дістала! ПОДРОБИЦІ (ВІДЕО, ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору