ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Оприлюднено жахливі кадри із місця вбивства студентів-індусів в Ужгороді. НОВІ ПОДРОБИЦІ вбивства (ФОТО 18+)

    25 квітня 2024 четвер
    191 переглядів
    В Ужгороді було вбито 2 студентів-індусів, ще один отримав важке поранення

    Як ми раніше повідомляли, сьогодні, 10 квітня, в Ужгороді було вбито 2 студентів-індусів, ще один отримав важке поранення. У поліції показали ФОТО з місця події.



    ПОДРОБИЦІ ужгородської поліції

    Ужгородські правоохоронці розслідують справу щодо насильницької смерті двох студентів та замах на вбивство третього. 10 квітня близько 4:00 ранку на гарячу лінію 102 звернувся місцевий мешканець.

    Чоловік повідомив про те, що у власному будинку по вул. Щедріна він виявив мертвими двох юнаків. Третій був у важкому стані з ножовим пораненням.

    На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група та патрульний наряд. Швидкою пораненого доставили в реанімаційне відділення міської лікарні. Як з’ясували правоохоронці, власний будинок чоловік здавав в оренду трьом студентам-третьокурсникам, громадянам Індії.

    Імовірно, причиною інциденту стало нічне застілля друзів, оскільки у приміщенні, де проживали іноземці, поліцейські виявили пляшки з алкогольними напоями.

    Триває розслідування. Поліція вживає всіх заходів для встановлення та затримання осіб, винних у скоєнні вбивства, інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Як згодом стало відомо, на кордоні затримано сімейну пару, що жорстоко вбила студентів-індусів в Ужгороді (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору