ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вбивство студентів-індусів в Ужгороді підняло на вуха всю країну! Оприлюднено ФОТО МЕРТВИХ ТІЛ індусів (ФОТО +18)

    29 березня 2024 п'ятниця
    159 переглядів
    У власному будинку по вул. Щедріна чоловік виявив мертвими двох юнаків

    Ужгородські правоохоронці розслідують справу щодо насильницької смерті двох студентів та замах на вбивство третього. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

    За інформацією відомства, 10 квітня близько 4:00 ранку на гарячу лінію 102 звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив про те, що у власному будинку по вул. Щедріна він виявив мертвими двох юнаків. Третій був у важкому стані з ножовим пораненням.

    На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група та патрульний наряд. Швидкою пораненого доставили в реанімаційне відділення міської лікарні.

    Як з’ясували правоохоронці, власний будинок чоловік здавав в оренду трьом студентам-третьокурсникам, громадянам Індії. Імовірно, причиною інциденту стало нічне застілля друзів, оскільки у приміщенні, де проживали іноземці, поліцейські виявили пляшки з алкогольними напоями.

    Протягом ночі закарпатським поліцейським вдалося встановити осіб, причетних до вбивства. Сьогодні під ранок на кордоні правоохоронці спільно з прикордонниками Чопського прикордонного загону затримали трьох осіб, які підозрюються у цьому жорстокому вбивстві в Ужгороді.

    Своєю брутальністю та жорстокостю злочин сколихнув усю країну. Між тим, з огляду на світлини, які зявилися в мережі інтернет, а також затриманих підозрюваних, яких спіймали з документами вбитих та знаряддям злочину, виникає чимало питань – як саме, чому і чи справді ця ужгородська пара могла вчинити цей злочин?

    Як ми вже повідомляли, Терміново! Затримали третього підозрюваного у жорстокому вбивсті студентів-індусів в Ужгороді (ФОТО)

    Нагадаємо, раніше було оприлюднено жахливі кадри із місця вбивства студентів-індусів в Ужгороді. НОВІ ПОДРОБИЦІ вбивства (ФОТО 18+)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі