ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Виживший під час кривавої різанини в Ужгороді студент-індус почне давати свідчення

    28 березня 2024 четвер
    92 переглядів
    Він вже переведений з реанімації у хірургічне відділення

    Він вже переведений з реанімації у хірургічне відділення

    На його тілі виявлені численні колото-різані рани обличчя, голови, шиї та спини.

    За словами головного лікаря Ужгородської центральної міської клінічної лікарні Івана Кураха, 25-річний студент УжНУ, громадянин Індії, був доставлений в лікарню з багаточисленними колото-різаними ранами обличчя, голови, шиї та спини. Зараз він перебуває в стані середньої важкості, втім його життю більше загрози немає. Хлопця вже перевели з реанімації в хірургічне відділення, де він перебуває в тому числі під пильним наглядом невропатолога через наявність обширних ран.

    Нагадаємо, у неділю, 10 квітня, близько 4-ї години ранку до ужгородських поліцейських надійшло повідомлення про те, що у власному будинку по вул.Щедріна виявлено мертвими двох юнаків, громадян Індії. Третій був важкопоранений.

    Нагадаємо, раніше стали відомі причини жорстокого вбивства студентів-індусів в Ужгороді

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Вбивство студентів-індусів в Ужгороді підняло на вуха всю країну! Оприлюднено ФОТО МЕРТВИХ ТІЛ індусів (ФОТО +18)

    Як ми вже повідомляли, Терміново! Затримали третього підозрюваного у жорстокому вбивсті студентів-індусів в Ужгороді (ФОТО)

    Нагадаємо, раніше було оприлюднено жахливі кадри із місця вбивства студентів-індусів в Ужгороді. НОВІ ПОДРОБИЦІ вбивства (ФОТО 18+)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору