ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородка Вікторія Гресь представила в Києві нову колекцію одягу

    19 квітня 2024 п'ятниця
    65 переглядів

    Українська дизайнерка 42-річна Вікторія Гресь минулої суботи представила колекцію ”COLLECTION-N”. Присвятила її 13-річчю будинку моди ”Вікторія Гресь”. Презентація відбулася в павільйоні ”Альта Експо” торговельного центру ”Альта Центр” у Києві.

    Вікторія Гресь представила в Києві нову колекцію одягу
    Вікторія Гресь представила в Києві нову колекцію одягу

    — Насправді ніхто не може підрахувати, скільки точно колекцій за свою дизайнерську діяльність випустила Вікторія. Цікавинка її одягу — жіночність та індивідуальність стилю, — розповідає прес-секретар дизайнерки Алла Карлюк, 32 роки. — У ”COLLECTION-N” використовували італійські тканини — шовк, оксамит. Деякі прикраси робили вручну. Взуття на замовлення пошила київський дизайнер Сніжана Нєг.

    На презентацію прийшли подруга Вікторії Гресь екс-речник президента України Ірина Геращенко, екс-голова РНБО Олег Рибачук, продюсер Тіни Кароль Леся Рябіна, адвокат Сергій Власенко з дружиною.

    Загалом імена своїх клієнтів Гресь розголошувати не любить.

    Вона народилася в Байконурі, що в Казахстані, в сім’ї військового. Закінчила Московську текстильну академію. Довгий час жила в Ужгороді. Там працювала в театрах художником з костюмів.

    Починаючи з 1993 року створила 12 колекцій, 5 з яких було представлено на професійному фестивалі ”Сезони моди”. 1998 року відкрила перший дизайнерський магазин в Україні. Нові колекції Гресь доповнює елегантною вишивкою, витонченим мереживом і прикрасами.

    Одяг від дизайнерки коштує в середньому $1500.

    UA-Reporter.com
    Дизайнер з Ужгорода завершувала Український тиждень моди "Весна-Літо 2007"
    Вікторія Гресь: "Я весь час курсую між Ужгородом та Києвом"
    Як зірки знайомляться з майбутніми «половинками»?..

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости