ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатське СБУ спалило в Мукачеві 16 кг готової до вживання "ширки"

    25 апреля 2024 четверг
    45 переглядів

    Уже традиційними стали знищення оперативниками УСБУ в Закарпатській області великих партій вилучених від злочинців наркотиків. Найбільш пам’ятним залишається спалення у печах ужгородського цегельного заводу в 1999 році цілих 6 тонн затриманого на українсько-словацькому кордоні гашишу.

    І от у вівторок у печі знову горіла наркота — цього разу майже 16 кілограмів готової до вживання “ширки”, або, висловлюючися офіційною мовою, екстракційного опію.

    Перед спаленням цих 16 кілограмових поліетиленових кульків із наркотиками журналістам продемонстрував слідчий УСБУ Антон Дурневич, котрий розслідував цю справу.

    У липні 2005 року на митному посту “Лужанка” було затримано мешканця Мукачева Г., в автомобілі якого у задньому бампері було виявлено 16 пакетів з екстракційним опієм. Як зізнався опісля сам затриманий, цю партію наркоти він придбав у Ніредьгазі з наміром заробити на перепродажеві. На “чорному ринку” така партія “ширки” коштує майже 200 тисяч доларів!

    Вироком Берегівського суду наркокурєра засуджено до 9 років позбавлення волі, а сам наркотик суд присудив знищити.

    Що “есбісти” й зробили. Під прицілами фотоапаратів та відеокамер у печах для випалювання цегли згоріли 1 мільйон доз “ширки” вартістю 200 тисяч доларів.



    "Zakarpattya.net.ua" з посиланням на "Старий Замок "Паланок"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору