ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Депутати Перечина достроково припинили повноваження мера Івана Погоріляка

    20 квітня 2024 субота
    114 переглядів
    Депутати проголосували за дострокове припинення повноважень Перечинського міського голови Івана Погоріляка

    Вчора, 15 березня, на Закарпатті на засіданні п’ятої сесії Перечинської міської ради 5 скликання, яка тривала більше дев’яти годин (зранку з 10-ої до 19.20 вечора) з годинною перервою, депутати проголосували за дострокове припинення повноважень Перечинського міського голови Івана Погоріляка. Дане рішення підтримало 24 депутатів із 25, які взяли участь у голосуванні, один утримався (до складу депутатського корпусу входить 30 депутатів).

    За словами депутатів, вони змушені були вдатися до такого кроку, оскільки Погоріляк упродовж року на посаді замість того, аби реалізовувати свою передвиборну програму, «займався зведенням рахунків з неугодними йому депутатами» у судових інстанціях, порушував чинне законодавство і навіть не зважав на приписи прокурора і рішення суду.

    Майже рік Перечинська міська рада п’ятого скликання працювала без секретаря. І це чи не єдиний орган місцевого самоврядування в Україні! І тільки на даній сесії було обрано секретаря. Ним став депутат від «Нашої України» Олександр Антонович Гойс. На нього поклали і обов’язки міського голови. Для нього ця ділянка роботи не буде новою – пан Гойс урядував у Перечині у 1987-1989 роках.

    Участі у голосуванні Погоріляк не брав. Після перерви депутати подали головуючому на затвердження власний порядок денний, серед переліку питань якого було і питання про «дострокове припинення повноважень міського голови». Це ще більше загострило й до того накалену ситуацію у залі, де були присутні не тільки депутати, а понад 50 чоловік – підприємці та члени територіальної громади.

    Депутати проголосували за порядок денний з певною послідовністю розгляду питань. Коли Погоріляк не захотів цього дотримуватися, депутати проголосували за зміну головуючого. Продовжив вести засідання сесії голова постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Юрій Ковач. А пан Погоріляк зі «своєю» юристкою Вікторією Приймич та першим заступником Віталієм Кравцем покинули зал.

    У роботі сесії брав участь і голова Перечинської райдержадміністрації Михайло Данча. Він, як сам сказав, «прийшов воювати за тарифи». Себто, аби їх переглянути і зменшити, оскільки у Перечині – одні з найвищих тарифів у області на водопостачання та водовідведення, теплопостачання. Депутати прислухалися до аргументів пана Данчі і прийняли відповідне рішення.

    Певний час знову не виходитиме у світ газета «Перечинська тема». Таке рішення засновників. «Після шестимісячної перерви вийшли у світ три номери газети Перечинської міської ради «Перечинська тема». Окрім бруду на депутатів та відвертої брехні автора статей Погоріляка, там нічого нема. Таку газету за наші гроші нам не потрібно. Краще закладені гроші на підтримку газети направимо на покращення навколишнього середовища», - сказав Юрій Ковач.

    Майже весь процес роботи сесії відзнято на відеоплівку. За словами депутатів, таким методом вони страхуються від непередбачуваних кроків пана Погоріляка.





    Тетяна ГРИЦИЩУК
    Газета і комунальне підприємство — речі несумісні?
    Судні дні Перечинського міського голови Івана Погоріляка
    Мер закарпатського м.Перечин марить про "наполеонство"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Видно качур з ОДА домігся свого. Адже, коли Погоріляк зробив йому зауваження по вивозу гравій за Перечином і не дав купити (у прямому розумінні) перечинський садик та ще купу землі в райцентрі, тот колишній голова райради обіцяв Іванови, що за будь-яку ціну зніме його та придушить його бізнес. Це робиться під протекторатом двох Балог, котрі й вивозять гравій з Перечина та обкрадають через своїх щупальцеподібних качурів не лише Перечинщину.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Про їхнє протистояння знає багато народу і не лише на Перечинщині. Однак, Качур перед сесією опустився аж до того, що (не особисто)обійшов добру частину перечинських міських депутатів і накинув їм за "правильну" позицію на сесії від 2 до 3 штук зелені.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Зато Таня Грицищук тепер "на коні"

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    "Це робиться під протекторатом двох Балог, котрі й вивозять гравій з Перечина..." "Правдолюбе", ти що, людей за лохів маєш? Балогам більше нізвідки гравій возити? І за гравій вони Погоріляка знімають? Звиздець...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ОХ,уж этот Данч!Так,это его карьер паскудить речку.Налоги не плотит,а незаконно продаёт гравий и жирует

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    "правдолюб" - це погоріляк

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Лелько, якого "коня" Таня Грицищук осідлала?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Шоніку, там не лише з гравієм нестиковка. А Грицищучка, хай не робить з себе великого журналіста, бо до цього їй ще дуже далеко. Зняла бучу через те, що мер вирішив покритикувати її за тупі статті.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Вона не одного осідлала. Ти по матеріалах глянь, хто за неї масу тягне, на тому й сідло!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Основна проблема Погоріляка, що він не вміє ладити з людьми, а друга , що часно плутав бюджет міста з власною Кишенею.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Працюючи разом з Тетяною Грицищук і знаючи її характер, думаю, що конфлікт між нею та Погоріляком стався не на професійній почві, а на індивідуальній. Про Погоріляка говорять, як про кобеля, у нього дітей різного віку пів-Перечина, а Таня з тих, хто знає собі ціну. Скажіть, який мужик не захоче трахнути таку сексуальну дівку? Кстаті, говорять, що Погоріляк у свої лумшори постачає проституток і має немалий сутенерський прибуток. Це я пишу на замітку правоохоронним органам, послугами яких так успішно користується Іванко. А вони - його.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    погоріляк - це кидалово

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Не думаю що на таку красуню як Таня клюне Погоріляк, можливо і за те конфлікт що не трахнув її.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Чуваки! А ви бачили тоту Таню.
    Та щоб її захотіти треба знаєте скільки випити.
    І взагалі Таня тут не причому.
    Просто Качур найшов декілька активісток-депутаток і вирішив їхніми руками розправитися з Погоріляком.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Погоріляк козел безрогий, а може й рогатий. Але то що він кончений то факт. А керує ним 23 річна сикавка. Знялиго але він того ще не усвідомив, і піря двигать. Ще мало побрикається і посадять. І сикавкина мати непоможе. Кантіну продасть, щоб платити адвокатів. А дачу в лумшорах продасть жінка, щоб передачі носити. А сикавка піде на панель. Кажуть що в зоні тоже фудбол можна грати. А помніш как все начиналось... Жадность фраєра згубила.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    dtkw dkfjrvjvcmn kedlf fkvd- kfedl ds,d

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    dtkw dkfjrvjvcmn kedlf fkvd- kfedl ds,d