ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Усунутий власними депутатами з посади Перечинського міського голови Іван Погоріляк не бажає прощатися з мерським кріслом

    24 апреля 2024 среда
    72 переглядів

    Перечинський міський голова Іван Погоріляк подасть позовну заяву на рішення п’ятої сесії Перечинської міської ради, на якій депутати прийняли рішення про припинення його повноважень. Про це пан Погоріляк розповів вчора, 19 березня, під час прес-конференції в Ужгороді.

    Іван ПОГОРІЛЯК.
    Іван ПОГОРІЛЯК.

    "Поки що я обраний міський голова і знаходжуся у відпустці", — зазначив мер. Він також сказав, що рішення про звільнення йому поки що не надали, а вручили лише повідомлення про те, що 15 березня відбулася сесія і на ній прийняли рішення припинити повноваження голови. "Я вважаю, що це не є документом, через який мене можна звільнити із займаної посади, — вважає Погоріляк. — Якщо я не одержу рішення — подам відповідну заяву про його скасування. У мене не такий характер, щоб відступати».

    Непорозуміння між мером та депутатами, зі слів самого Погоріляка, почалися ще із першої сесії, повідомляє ЗІК. Причину цього мер убачає в тому, що він йшов без підтримки жодної політичної сили, якої не підтримував і не потребував підтримки натомість. "Мені одразу заявили, що протягом півроку мої повноваження будуть достроково припинені, що на моє місце вже є кандидат, жінка, депутат міської ради від "Нашої України" і в Перечині її всі прекрасно знають".

    Погоріляк також звинуватив депутатів у підкупі. "Кожному чи групі депутатів дали по 3 тисячі доларів і вони проголосували за дострокове припинення моїх повноважень. Про це говорять перечинці", — зазначив Іван Погоріляк.

    ***

    15 березня на Закарпатті на засіданні п’ятої сесії Перечинської міської ради 5 скликання, яка тривала більше дев’яти годин (зранку з 10-ої до 19.20 вечора) з годинною перервою, депутати проголосували за дострокове припинення повноважень Перечинського міського голови Івана Погоріляка. Дане рішення підтримало 24 депутатів із 25, які взяли участь у голосуванні, один утримався (до складу депутатського корпусу входить 30 депутатів).
    Закарпаття: Депутати Перечина достроково припинили повноваження мера Івана Погоріляка
    Судні дні Перечинського міського голови Івана Погоріляка
    Мер закарпатського м.Перечин марить про "наполеонство"
    Газета і комунальне підприємство — речі несумісні?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Підставою про дострокове припинення повноважень Перечинського міського голови стали довідка від ОДА та облради та неіснуюча постанова Перечинського районного суду від 18.11.2006 року.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бюлетені таємного голосування про дострокове припинення повноважень міського голови Перечина зберігаються в опечатаному кабінеті першого заступника голови РДА, опечатані лепутатами та охороняються міліцією з 15 до 21 березня 2007 року.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я, впевнений,що шляхом підкупу депутатів Перечина зняли з роботи міського голову.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дерутати та Данча закіпішували і бюлетені таємного голосування евакуювали з кабінету Штелихи (1 заступника Данчі) до спецчастини адміністрації.Навіть такого не було у Мукачеві 2004 року.Видно дуже дорогі, що так оберігають.І коли дійдуить до міськради?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Спочатку Чучка,потім Погоріляк-хто наступний! Ханой місцевому самоврядуванні на Закарпатті! Ура Балога!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це два нещасні самовпевнені бездарні та неадекватні керовники. Краще помовч, бо як напишуть тут перечинські хлопці про дерибан майна та ломку депутатів до Погоріляківської більшості - мало не покажеться. Самоврядування в області це сотні і тисячі осіб, а не два невдахи.