ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Мукачеві прикрили "школу" з навчання "ремеслу" виготовлення наркотиків

    20 апреля 2024 суббота
    55 переглядів

    На Закарпатті під час санкціонованого обшуку в помешканні жителя міста Мукачева співробітники ВБНОН міськвідділу міліції з’ясували, що газда виростив на своєму городі коноплі, а потім виготовив з висушеної і подрібненої рослини наркотик, відомий під назвою “марихуана”.

    Та на цьому підприємливий господар не зупинився: став збувати “наркоту” своїм знайомим. За цим фактом порушено дві кримінальні справи. А на вулиці Фабричній у місті над Латорицею “вбнонівці” виявили справжнє наркокубло. Громадянин Л. майже рік надавав своє житло кільком ромам для виготовлення та вживання наркотичних речовин. Зокрема, спеціалізувалися ці люди на виготовленні екстракційного опіуму. Господар помешкання регулярно отримував свій гонорар – пляшку спиртного. У цьому ж наркокублі правоохоронці виявили неповнолітнього ромського юнака. “Наставники” вчили хлопця, як виготовляти опій, а з нього - “ширку”. Мак ввозили в Україну з Угорщини, повідомляють "Відомості міліції".

    За цим фактом також порушено кримінальну справу.
    Чергову підпільну нарколабораторію викрили в обласному центрі Закарпаття
    Закарпаття: На КПП "Вилок" в угорця знайшли героїн!
    Службою безпеки України викрито міжнародне злочинне угруповання, що займалося підробкою іноземних паспортів, віз, а також розповсюдженням наркотиків
    Життя "на голці", або Ще років 10-15 тому на Закарпатті спокійно сіяли мак

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору