ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді діє організоване злочинне угруповання "Аптека"

    19 апреля 2024 пятница
    57 переглядів

    До його складу увійшли заступник міського голови Ужгорода В.Симулик, начальник управління майном м. Ужгород В.Мартин, завідувачі філій комунального підприємства "Центральна районна аптека №1" аптека №163 А.Сятиня ( аж ніяк не однофамілець керівника фракції "Народна" в Закарпатській облраді і аптечного магната Михайла Сятині) та аптека №3 В.Роман.

    За їх спинами виразно проглядаються перший заступник міського голови Ужгорода В.Бобков, бізнесові інтереси котрого теж розташовані саме в сфері торгівлі ліками, і особисто міський голова С.Ратушняк, від чийого імені відкрито виступають аптечні рейдери, і без "благословення" котрого вони, певна річ, не зробили б жодного кроку.

    Саме ці особи, на словах прикриваючись інтересами Ужгорода і ужгородців, крок за кроком прибирають до рук громадські кошти, майно і приміщення, не гребуючи при цьому ні обманом, ні відвертим підлогом, ні залякуванням.

    Так наприкінці минулого року А.Сятиня, посилаючись на повноваження, надані йому С. Ратушняком, обманним шляхом і через тиск на керівників аптечних підприємств, здобув інформацію про господарську діяльність підпорядкованих їм структур, на основі якої з використанням і завідомо неправдивої інформації згодом були виготовлені документи, котрі дозволили зазначеним особам взяти під свій контроль роздрібну торгівлю лікарськими засобами. А вже на початку року нинішнього зазначені особи, погрожуючи керівникам аптечних філій, здійснили і перепідпорядкування приміщень аптек, "заодно" привласнивши (через створене КП "Аптека") залишків лікарських засобів на загальну суму близько (!!!) 1 мільйона гривень.

    Таким чином бюджет недоотримує від діяльності ужгородських аптек, приватизованих злочинним "народним" кланом, сотні тисяч гривень, які відтепер "перенаправилися" в бездонні приватні кишені. Сімейний клан ужгородського мера за сприяння бютівського начальника управління майном м. Ужгород В.Мартина продовжує "роботу" по привласненню найласіших приміщень Ужгорода. А особисто С. Ратушняк під псевдонімом Віктор Злива (Степан Сокира вже не подобається?) на офіційному сайті міськради (!!!) та зі сторінок кишенькового "РІО" радісно потирає руки від переведення з Закарпаття на Тернопільщину самостійного у вчинках генерала міліції Віталія Максимова.

    Бо хто тепер зупинить нахабний "народний" клан?

    Може, ужгородський прокурор Тацюн, котрий отримав з рук "народного" мера вже кілька земельних наділів в Ужгороді?

    ГЛАС НАРОДА
    УЖГОРОД: "АПТЕЧНА ВІЙНА" МЕРА РАТИ
    Хто займається аптечним "рейдерством" в Ужгороді?
    "Велика кишеня" ужгородського мера

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а что Он запоёт про Аквапарк?? розвод голимый устроил- прокатал ужгородцев по полной... скажет кризис кризис а земелька его тема. у детей и их родителей даже надежда появилась но они не видели как он делал референдум со своими ....Жаль мера много Его проклинают а это отразится, уже отражается.................

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вор должен сидеть в тюрьме!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тут не один злодій, тут дійсно ціле угруповання... Може, збудувати в Ужгороді для таких окрему тюрму? Підприємство, яке мало будувати в Ужгороді локальні котельні, "збанкрутувало", аптеки прихватизовуються, земля дерибаниться, приміщення викуповуються забезцінь. Нахрена така влада?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата, гоу хоум, в Вінницю.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Злива - це Ратушняк? А я якраз не міг зрозуміти, з якої це голови міг вийти такий брєд. Виявляється, з голови міського голови. Дурдом.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Зливу треба злити в унітаз

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В унітаз треба злити всю нинішню ужгородську владу і восени обрати нову. Влада гниє з Голови. А чим міський голова Ратушняк кращий за того ж Погорєлова? Ті ж самі земельні дерибани, ті ж хабарі і переповнені смітники. Рату - на мило...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    За все грехи Раты (и за сои собственные тоже) будкт отвечать Бобков. Рата его клёво подставляет, оставляя на подпись сомнительные документы