ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська столова питна вода є одним з унікальних джерел чистої води в Україні (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    113 переглядів
    Кров, мозок, взагалі весь наш організм на 70-80% складається з води

    Кров, мозок, взагалі весь наш організм на 70-80% складається з води, її брак може призвести до серйозних порушень в роботі нашого організму.



    При нестачі води накопичуються токсичні речовини, шкіра стає сухою і швидше старіє, порушується процес травлення. Як наслідок – цілий комплекс проблем і захворювань.


    Столова вода, має позитивний вплив на весь організм. Висновки лікарів стверджують: її корисно вживати як дітям, так і дорослим, також найдоступніший і найпростіший варіант втамувати спрагу є саме столова питна вода, яку на відмінну від мінеральних вод можна вживати у великих кількостях. Одним з унікальних джерел чистої води в Україні є Закарпатська столова питна вода «Поляна Срібна». Глибина свердловини, з якої йде видобування – 260 метрів.


    Вживаючи цю воду, люди можуть покращити якість життя, підтримати власне здоров’я, вивести із організму токсичні сполуки.


    Закарпатці кажуть, правилами вживання води вони не нехтують. Не забувайте випивати достатню кількість столової води і ви та пам’ятайте: недостатнє надходження в організм води може також стати причиною появи різноманітних проблем у вашому організмі. Від того, яку воду ми п’ємо, залежить наше життя, здоров’я та довголіття.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору