ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Чи встигнуть підготувати басейн "Спартак" до III-х Всеукраїнських літніх спортивних ігор з водного поло?

    24 апреля 2024 среда
    24 переглядів

    Із 13 по 18 серпня в місті Ужгороді на басейні СОК "Під замком" проходитимуть III Всеукраїнські літні спортивні ігри з водного поло. Спортивний захід такого рівня проходитиме в обласному центрі Закарпаття вперше.У змаганні візьме участь 10 команд - збірні Донецької, Одеської, Миколаївської областей, міста Севастополя, а також по дві збірні команди від Львівської, Харківської та Закарпатської областей.

    Змагання такого рівня в Ужгороді є неабияким досягненням. Адже водне поло - той вид спорту, який за останні 10 років все більше і більше занепадає.

    Проблема у наболілому питанні, що стосується басейну «Під замком» (відомого ужгородцям, як «Спартак»). Розкрити проблему читачам і ознайомити з підсумками змагань ми спробуємо у наступних номерах газети. А поки що зазначимо, що наразі басейн готують всіма силами. Побачимо, чи вдасться власникам спортивної арени провести змагання на належному рівні...

    Адже ця подія, звичайно, посприяє популяризації водного поло на Закарпатті й однозначно зверне ще більшу увагу громадськості міста до роботи басейну.

    Внаслідок цього перед збірною Закарпаття і не ставлять високих завдань. За словами головного тренера команди, і водночас "її безпосереднього члена Ісрафіла Василькіна, наша збірна реально може розраховувати, на жаль, на місце не вище 6-го.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    A zalj Trenera ocenj horosie tolko uslovija net dlja trenirovok.Intersno kogo imel v vidu pisaka kogda on piset o novih hazjainah Bozdosskogo parka.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    A zalj Trenera ocenj horosie tolko uslovija net dlja trenirovok.Intersno kogo imel v vidu pisaka kogda on piset o novih hazjainah Bozdosskogo parka.