ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Підприємці Ужгорода звинуватили міську владу у рейдерстві

    23 апреля 2024 вторник
    65 переглядів

    Учора, 4 жовтня, під час прес-конференції у прес-центрі газети «Неділя», ужгородські підприємці висловили своє обурення діями міської влади, а зокрема мера міста, Сергія Ратушняка. Про це сьогодні, 5 жовтня, розповіла керівник спеціальних проектів газети «Неділя» Людмила Орос.

    Вона пояснила, що директори комунальних підприємств, розташованих у центрі Ужгорода – кафе «Молочарня» Ганна Коштура і директорка Ужгородської аптеки №1 Олена Литвин поскаржились журналістам на свавілля міської влади. Адже за спиною власників, за їхніми словами, приміщення продають чи здають в оренду за смішними цінами. За неперевіреною інформацією, «Молочарню» начебто продали київському власнику усього за 69 тисяч гривень, коли найгірша «хрущовка» в Ужгороді коштує понад 150 тисяч гривень.

    Як розповіло джерело, яке побажало залишитися неназваним, місце аптеки №1 в Ужгороді викупив банк.

    Речник мера Ужгорода Олег Подебрій частково спростував надану інформацію. Ситуацію із аптекою він не коментував, а стосовно кафе «Молочарня» розповів, що його здали в оренду за 75 тисяч гривень на місць, у той час як колишні власники платили 2 тисячі гривень. «Я вважаю, що це в інтересах всіх ужгородців, адже зароблені за оренду гроші наповнюватимуть міський бюджет. Гроші підуть в садки, на зарплати лікарям медикам і т.д.», – сказав Олег Подебрій, інформує ЗІК.
    "Рецепти" від Андрія Поличка: Як захиститися від "недружніх" захоплень"
    Мешканці відомчого житла "ВАТ "Ужгородхліб" будь-якої хвилини можуть опинитися на вулиці...
    Кавалок рідної землі, або Рейдерство по-закарпатськи...
    В Ужгороді рейдерський скандал! Депутати Закарпатської облради ніяк не поділять швейну фабрику...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    4-ю школу тоже под банк перепрофилировали, Мукачевскую 11 под очередной супермаркет "ВОПАК"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    НАЗОВИТЕ ИМЯ СУДЬИ, кто рассматривает дело „Молочарни” и кто, вероятнее всего, устроил судейскую клоунаду, откладывая дело, пока идет рейдерская атака. Также НАЗОВИТЕ ИМЯ АДВОКАТА, представляющего интересы рейдеров. Дело в том, что это может быть один из всем известных “несунов” адвокат Дидо или адвокат Немеш, которые специализируются на даче взяток судьям и покупают судебные решения для заказчиков. МАРИЯ ВЕЛИКАЯ - ДОКТОР ДЕМОКРАТИИ