ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді зі скандалом і без пояснень виселили філію комунальної аптеки з міської поліклініки!

    24 апреля 2024 среда
    59 переглядів

    В Ужгороді відбувся черговий аптечний скандал. Працівники міської поліклініки під керівництвом її завідувачки насильно зібрали у коробки ліки у філії комунальної районної аптеки, яка обслуговувала пацієнтів поліклініки у цьому приміщенні вже понад 40 років. Завідувачка поліклініки не пояснила свої дії і наміри.

    Як розповіла завідувач центральної районної аптеки № 1 в м. Ужгород Олена Литвин, до 1 вересня цього року між поліклінікою і аптекою був укладений 4-річний договір оренди. За його умовами у разі, якщо за місяць сторони не повідомлять про наміри припинити дію договору, то він пролонгується ще на 4 роки.

    Без будь-якого офіційного пояснення завідувачка поліклініки учора закрила працівницю аптечної філії, не випускала її зовні і за цей час працівниці поліклініки попакували в ящики усі наявні ліки. Сьогодні, 18 жовтня, керівництво комунальної районної аптеки подає заяву до прокуратури.

    Напередодні у понеділок, 15 жовтня, представники виконавчої служби змусили працівників тієї ж комунальної аптеки в центрі міста спакувати товар, замалювали вікна та розмістили вивіску «Ремонт». Приміщення начебто здане в оренду міською владою, представники якої відмовляються коментувати ситуацію, інформує ЗІК.
    Ужгород: Аптекарі Закарпаття протестують проти примусового об’єднання
    КОМУНАЛЬНІ АПТЕКИ ЗАКАРПАТТЯ ПОДАЛИ ПОЗОВ ПРОТИ ОБЛАСНОЇ РАДИ
    Підприємці Ужгорода звинуватили міську владу у рейдерстві

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору