ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

БЮТ запитує, навіщо Тернопільщині керівник з Закарпаття

    19 апреля 2024 пятница
    30 переглядів

    Навіть після призначення нового голови Тернопільської обласної державної адміністрації Блок Юлії Тимошенко домагатиметься, щоб керівником області був представник їхньої політичної сили.У цьому кореспондента УНІАН запевнив голова Тернопільського обласного осередку ВО “Батьківщина” Василь ДЕРЕВЛЯНИЙ.

    Він зауважив, що БЮТ на позачергових виборах до Верховної Ради України 30 вересня підтримали більш як 51% жителів Тернопільщини, і вони відразу після виборів заявили, що саме їхній представник має очолити область. “Ми будемо свою позицію тримати і на цьому настоюватимемо. Але на сьогодні ще не працює Верховна Рада, немає прем’єр-міністра і говорити про адміністрацію зараз недоцільно”, - вважає В.ДЕРЕВЛЯНИЙ.

    Він зауважив, що наразі прерогатива призначати голів адміністрацій — у Віктора ЯНУКОВИЧА та Віктора ЮЩЕНКА. “Вони діють згідно з чинним законодавством. А коли вступить в роботу нова коаліція, яка буде створена, тоді будуть розбиратися окремо по тих чи інших областях, районах”, - каже В.ДЕРЕВЛЯНИЙ. Він також додав, що нового керівника призначили з приставкою “в. о.”.

    “Прикро, що призначили заїжджого. За всі роки незалежності у нас були місцеві. Невже Президент і його оточення не можуть підібрати тут на місці відповідних людей, які б очолили обласну адміністрацію?”, - зауважив лідер обласного БЮТу.

    Як повідомляв УНІАН, 23 жовтня Президент України Віктор ЮЩЕНКО своїм Указом звільнив Івана СТОЙКА з посади голови Тернопільської обласної державної адміністрації у зв`язку з його обранням народним депутатом України.

    Іншим своїм Указом глава держави призначив Юрія ЧИЖМАРЯ тимчасово виконуючим обов`язки голови Тернопільської облдержадміністрації.

    Ю.ЧИЖМАРЬ народився у 1974 році на Закарпатті. За фахом – юрист. Депутат Ужгородської міськради 4-5 скликань. До призначення з вересня 2006 року обіймав посаду керівника служби глави Секретаріату Президента України.
    Тернопольщину отдали человеку Балоги — 32-летнему Юрию Чижмарю

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бют уже себе в Ужгороді показало що перед виборами наобіцяли два короба, а зараз язики в жопу позасовували коли треба було відстояти питання виборців з опалювальним сезоном! Херої блін! В юлькін сарай...В книгу мертвих разом з Ратушняком.
    http://bogakara.narod.ru/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Деревянного жаба задавила :-)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І сниться нашому Віктору сон:-Вся країна сяє барвами і ловить його кожне слово...
    А тим часом інший Віктор у Батурині оси є..., тобто бджоли розводить.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    нічого, скоро В. І. стане начальником ООН і буде все буде пофарбовене! барватизатори усіх країн, єднаймося!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    долбаны ужгородськы бютовцы вже до того дойшли, шо рядових партыйцыв з партії виключають за окрему думку про сербайла й камиша!!! куда Юля дивиться, ми ж їй довіряємо, не камишам!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Барва буде вічно жива, бо се природний елемент!А кого жаба давить - запхайте ї у гузицю

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    мочить их всех нада в натуре

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ось побачите:осінню 2008 року будуть позачергові президенські вибори. Спостерігати за цим хаосом не можливо. Як може управляти Тернопільською областю хлопчина, який немає жодного досвіду?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Анонім 24.10.07 (15:15) ти що, біографію прочитати не зміг? Тіпа нєасіліл, многа букв. Чи думаєш, що головою ОДА повинен бути закалений в підкилимних битвах та відкатних схемах 60 річний пердун з бандою таких же прихвостнів та родичів на потрібних посадах? А, то ти орієнтуєшся на СРату! Як напевне бідного ковбасить.